Ga naar pagina inhoud
Toegang tot kapitaal voor jouw impact onderneming

Krijg toegang tot nieuw kapitaal voor jouw bedrijf

Financier jouw impact onderneming

In welke fase jouw impact bedrijf ook zit, je hebt financiering nodig om je bedrijf te laten groeien. Daarom ziet ImpactCity de toegang tot kapitaal als één van de belangrijkste pijlers voor een krachtig impact-ecosysteem.

Het aantal mogelijkheden om een innovatief idee te financieren is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Wij zorgen ervoor dat je door de bomen het bos weer ziet.

Financieringtype per fase

Er zijn veel manieren waarop je jouw bedrijf kunt financieren. Maar welk financieringstype past het beste bij de fase waarin jouw bedrijf zich bevindt? En hoe zet je de eerste stap?
In de zoektocht naar financiering van jouw impact onderneming is de levensfase van je onderneming van belang. Onze partner Yes!Funded heeft op basis van de levensfase van een bedrijf, een helder overzicht gemaakt van alle vormen van financiering die beschikbaar zijn voor technologie ondernemingen. Wij hebben dit overzicht aangepast voor impact ondernemingen.

Evenementen

ImpactCity organiseert regelmatig evenementen over de financieringsmogelijkheden voor je bedrijf waarbij startups in contact kunnen komen met investeerders. Wil je op de hoogte blijven van deze events? Meld je dan aan voor de ImpactCity nieuwsbrief onderaan deze pagina.

Andere ImpactCity diensten