Ga naar pagina inhoud

Jouw bedrijf floreert in een infrastructuur gemaakt voor groei

Een infrastructuur die groei bevordert

Startups en scale-ups hebben ook fysieke ruimte nodig om te groeien. Daarom heeft Den Haag verschillende co-werkplekken in uiteenlopende prijssegmenten. Sommige zijn aangepast voor specifieke domeinen, zoals tech, impact economie, duurzaamheid, humanitaire innovatie en cyberveiligheid. Maak kennis met de vele en uiteenlopende vierkante meters

kantoorruimte in Den Haag. Van praktische flexwerkplekken, artistieke hotspots, technische hotspots, onbewerkte industriële gebouwen in de buurt van het stadscentrum en natuurlijk ook high-end kantoren. Den Haag heeft veel te bieden.
Ontdek de Haagse impact en innovatiehubs.

High tech infrastructuur

Er is het laatste decennium flink geïnvesteerd in de Haagse infrastructuur. Zo zijn de toegangswegen sterk verbeterd en is het centraal station volledig verbouwd. En Den Haag groeit door. Het aantal inwoners neemt toe en de stad verwelkomt steeds meer bezoekers en bedrijven.


Bereikbaarheid speelt hierbij een belangrijke rol. Een goed bereikbare stad of regio is aantrekkelijk, staat er economisch goed voor en telt veel banen. De Rotterdamsebaan maakt


Den Haag en de regio beter bereikbaar door de snelwegen en de centrumring van Den Haag met elkaar te verbinden. Een geweldige ontwikkeling voor bedrijventerrein De Binckhorst, waar vele startups en scale-ups zijn gevestigd.


Andere ImpactCity diensten