Ga naar pagina inhoud

Pitch jouw bedrijf naar het volgende stap

Pitch & Prijzen

Een sterke pitch laat zien wie je bent. Pitchen is tevens lucratief voor startups die pre-seed financiering zoeken. Wanneer het gaat om het pitchen van je startup of product, kun je heel het jaar wel pitchen. Wat zijn de mogelijkheden en hoe kies je de pitch die het meest relevant is voor de huidige fase van je startup? Hoe zorg je ervoor dat een elevator pitch leidt tot financiering voor je startup? En tot slot, wat maakt een pitch eigenlijk goed?

Verbeter jouw pitch met de volgende initiatieven van het ImpactCity program:

The Hague Innovators wedstrijd

In Den Haag werken tienduizenden mensen aan het verbeteren van de wereld. Elke dag en op vele manieren. Wij noemen dat “doing good and doing business”. Om deze concepten te promoten, sponsort de stad de jaarlijkse Haagse Vernieuwers Challenge. De beste ideeën kunnen prijzen winnen om hiermee hun eerste prototype of pilot te financieren.

Startup in Residence

De gemeente Den Haag en verschillende ministeries zijn op zoek naar startups met innovatieve ideeën, concepten en oplossingen om de stedelijke en maatschappelijke uitdagingen te tackelen. Het doel is het verbinden, en samenwerken met startups en te investeren zodat startups prototypes kunnen ontwikkelen. Naast financiering voor ontwikkeling van prototypes krijgen startups kantoorruimte, training, coaching en toegang tot het netwerk van de gemeente en de verschillende ministeries. Dit begint allemaal bij je aanspreekpunt bij de gemeente. Het Startup in Residence – InterGov programma biedt verschillende mogelijkheden om je bedrijf te kickstarten.

ImpactFest

Dit festival richt zich volledig op impact ondernemers, investeerders, NGO’s, en innovators die werken aan innovaties om de wereld een betere plek te maken. Innovaties die sociale en mondiale uitdagingen aanpakken. Nationale en internationale matchmaking, kennis uitwisseling en waardevolle connectie creëren vormen de kern van het evenement. ImpactFest biedt een creatieve omgeving om bruggen te bouwen en nieuwe kansen te creëren om jouw startup of scale-up te versnellen.

Duik in het expertnetwerk van ImpactCity en test je pitch.

Partners zoals World Startup Factory, Truvalu, en vele anderen staan klaar voor jou om te luisteren en je pitch verder te verbeteren. Bekijk alle ImpactCity partners.

Test je pitch tijdens events

Oefening baart kunst! Bezoek events om je pitch bij te schaven en te perfectioneren met de hulp van experts.

Overige diensten