Ga naar pagina inhoud

Word onderdeel van een internationaal netwerk met bedrijfsruimte in Den Haag

Huisvesting voor ondernemers

De stad loopt internationaal voorop als het gaat om een bijdrage aan duurzame ontwikkelingsdoelstellingen
Springplank naar de wereld

Steeds meer succesvolle buitenlandse scale-ups en spin-offs zien in Den Haag de springplank naar Europa en de rest van de wereld. Dit komt niet alleen door het hechte internationale netwerk in de stad. Met bedrijfsruimte of kantoorruimte in Den Haag word je onderdeel van een hecht internationaal netwerk. Den Haag is de eerste ImpactCity van de wereld. De stad loopt internationaal voorop als het gaat om samenwerkingen tussen ondernemerschap en bijdrage aan duurzame ontwikkelingsdoelstellingen.

Lokaal talent binnen handbereik

Den Haag heeft lokaal talent voor elke groeiende onderneming. Internationaal georiënteerde scholen en universiteiten, zoals de TU Delft, Haagse Hogeschool en Universiteit Leiden, zorgen voor een ware talentpool. Wij beschikken over een groot zakelijk netwerk.

Heb je versterking nodig binnen je team, dan leveren we. Bijvoorbeeld bij het opzetten van een nieuwe flexplek in Den Haag, of bij de uitbreiding van het huidige team. Neem direct contact met ons op.

Ruimte voor experiment

Proof of concepts, innovatie en experimenten laten zich niet altijd vangen in vierkante meters. Den Haag geeft ondernemers de (fysieke) ruimte voor experiment. Zoals de testlocatie van de Noordzeeboerderij waar ondernemers op duurzame wijze zeewier telen voor voedsel. Heb jij ruimte nodig voor een experiment of innovatie?

Overige diensten