Ga naar pagina inhoud

Krijg toegang tot het internationaal netwerk van ImpactCity

Krijg toegang tot het internationale netwerk van ImpactCity

Den Haag is een springplank naar Europa en de rest van de wereld. Internationaal zakendoen biedt scaleups uit Den Haag dan ook grote kansen, maar vraagt een goede voorbereiding. Kennis van belangrijke ontwikkelingen, cultuur en taal is 

onmisbaar om je afzetmarkt te vergroten, net als een goed netwerk. ImpactCity en de gemeente Den Haag bieden ondernemers hierbij extra ondersteuning zodat Haagse internationale ambities een succes kunnen worden.

Internationale stad van vrede en recht

Iedere dag werken tienduizenden mensen in Den Haag aan een veiligere en rechtvaardigere wereld. Deze bijzondere status van de stad trekt vele regeringsleiders, kennisinstellingen, maatschappelijke organisaties, bedrijven en studenten aan. Zij werken hier samen, delen hun kennis en ontwikkelen nieuwe ideeën.

Dé plek voor startups en bedrijven die zich richten op maatschappelijke en technologische innovatie met internationaal bereik.

Maak jouw internationale ambities een succes

ImpactCity en Den Haag hebben goede relaties met landen uit de hele wereld, en in het bijzonder Duitsland, India en China. Daarom groeit ook het aantal buitenlandse startups en scale-ups in Den Haag de afgelopen jaren flink. Haagse scale-ups die zich oriënteren op buitenlandse afzetmarkten kunnen gebruik maken van ons netwerk en kennis. Een goede marktoriëntatie en voorbereiding op bijvoorbeeld taal en cultuur is daarbij essentieel. Wil je toegang tot dit netwerk? Neem contact met ons op.

“Onze missie is om armoede te verlichten. We kijken uit naar nieuwe samenwerkingen met organisaties die onze passie delen in Den Haag en daarbuiten. Daarom is de stad met een verleden in het aanpakken van de grootste problemen van de wereld een goede keuze.”

– Leila Janah, CEO Samasource

Evenementen en handelsmissies

Partijen zoals de Rijksoverheid organiseren regelmatig internationale activiteiten, waaronder handelsmissies. Deze handelsmissies zijn niet alleen bedoeld voor grote bedrijven. Ook scale-ups die internationaal willen ondernemen hebben veel baat bij dergelijke handelsmissies.

Interessante organisaties

Het Enterprise Europe Network ondersteunt mkb’ers bij internationale handel en bestaat uit meer dan 600 organisaties die actief zijn in ruim 60 landen. Deze organisaties vinden snel partners en informatie voor je, dankzij intensieve onderlinge contacten.

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland begeleidt ondernemers met internationale ambitie bij het vinden van informatie over de exportmarkt. Ook helpen ze bij het leggen van contacten met zakenpartners en het benutten van (financiële) ondersteuning zoals subsidies.

Het ambassadenetwerk van de Nederlandse overheid helpt startende of ervaren ondernemer op de internationale markt. Dit klinkt misschien als een hele stap maar de kennis en het netwerk van de betrokken Trade Counsellors van een ambassade is groot.

Maak kennis met het impact netwerk

Het Impact Diagram toont het veelzijdige ecosysteem waar je als impact startup of scale-up gebruik van kunt maken. Dit overzicht groeit constant en wordt daardoor steeds rijker en vollediger.

Andere services

Neem contact met ons op

Wil je weten wat ImpactCity voor jou kan doen?
Neem contact op.