Ga naar pagina inhoud

Meer dan 53 startup hubs met toegang tot een internationaal netwerk

Kom dagelijks in aanraking met nieuwe ondernemende mensen met unieke inzichten en passies.

Huisvesting voor Startups

Je eerste kantoor

Ben je in Den Haag op zoek naar een leuke, inspirerende en ook betaalbare werkplek? Zoek je een kantoorruimte voor je startup, een lab, industriële ruimte of flex werkplek voor een beginnende ondernemer? Er zijn ruim 53 startup hubs en verzamelgebouwen in de stad, zoals de nieuwe Apollo 14.

Starten in een startup hub

Het werken in een Haagse startup hub of kantoorverzamelgebouw zoals Bink36 biedt voordelen. Zo kom je dagelijks in aanraking met nieuwe ondernemende mensen met unieke inzichten en passies. Open kantines zoals in de Caballerofabriekzijn natuurlijke netwerkplekken waar je gemotiveerde ondernemers met hun eigen expertise spreekt. Het zijn interacties die vaak uitgroeien tot nieuwe klanten of unieke samenwerkingen.

“We hebben best veel kantoorpanden in Den Haag en Rotterdam bekeken, maar bij het zien van een systeemplafond gingen we toch een beetje dood van binnen. Bovendien past het ook niet bij ons. We willen namelijk een plek die je je eigen kunt maken, met een gezellige buurt en bedrijvigheid in de omgeving. En dat is precies wat de Binckhaven gaat worden. Het is een inkopper om hier te gaan zitten, ik hoef mensen niet eens te overtuigen!”

 Chris Waalberg – Q42

Flexkantoren en tijdelijke bedrijfshuisvesting

Als startup of zzp’er kan je ook kiezen voor tijdelijke bedrijfshuisvesting in Den Haag. Flexkantoren of coworking spaces hebben het voordeel dat je veel kunt besparen op huisvestingskosten. Voor een flexwerkplek voor een beginnende ondernemer betaal je huur per uur, per dag of op basis van abonnementen. Ook zijn er extra faciliteiten, zoals koffie, een receptie, print- en kopieerfaciliteiten en vergaderruimten.

Ruimte voor experiment

Proof of concepts, innovatie en experimenten laten zich niet altijd vangen in vierkante meters. Den Haag geeft ondernemers de (fysieke) ruimte voor experiment. Zoals de testlocatie van de Noordzeeboerderij waar ondernemers op duurzame wijze zeewier telen voor voedsel. Heb jij ruimte nodig voor een experiment of innovatie?

Den Haag biedt prima mogelijkheden om te starten en door te groeien in je wooncarrière.
Wonen en werken in Den Haag

Den Haag heeft meer dan een half miljoen inwoners die verspreid wonen over meer dan 35 wijken. Het is ook de enige Nederlandse stad aan zee. Het prijsniveau van koop- en huurwoningen ligt in Den Haag relatief laag ten opzichte van andere grote steden. Den Haag biedt prima mogelijkheden om te starten en door te groeien in je wooncarrière. Ook voor jonge gezinnen is het in Den Haag betaalbaar en prettig wonen. Bekijk welke wijken in Den Haag bij je specifieke wensen en behoeften passen.

Overige diensten