Ga naar pagina inhoud

Vind investeerders die jouw bedrijf willen ondersteunen

Private equity investeringen

Jouw bedrijf heeft de opstartfase verlaten en het ingezamelde seed (venture) kapitaal is niet voldoende om je bedrijf nog verder te laten groeien. Je bent nu op zoek naar Private Equity Investors.

Private Equity Investors investeren meestal in alleenstaande bedrijven die al zijn gevestigd en kijken hierbij naar de core business van je bedrijf, financiële prestaties, het managementteam en de sector.

Interessante Private Equity Investors

De NVP is de brancheorganisatie van participatiemaatschappijen in Nederland en vertegenwoordigt 90% van het private equity en venture capital vermogen onder beheer in Nederland. Op deze website vind je veel interessante informatie en tips.

Antea is een investeringsmaatschappij gericht op het Nederlands Midden- en Kleinbedrijf. Zij kenmerkt zich door een ondernemende aanpak en een hoge mate van operationele vrijheid voor het management van de bedrijven waarin zij investeert. Antea richt zich op bedrijven met een omzet van € 5 miljoen tot € 100 miljoen, bij voorkeur actief zijn in de sectoren Industrie, Food, ICT/Media en Zakelijke dienstverlening.

CVC Capital Partners is een van ’s werelds leidende private equity- en investeringsadvieskantoren. Sinds 1981 investeert CVC in een groot aantal bedrijven in Europa, Azië en de VS.

Peak Capital is een Nederlands durfkapitaal bedrijf dat groeikapitaal en proactieve hands-on ondersteuning biedt aan snelgroeiende, zeer schaalbare marktplaatsen, SaaS of data-startups.

Holland Capital is een van de eerste onafhankelijke Private Equity Investors in Nederland. Ze investeren al meer dan 35 jaar op een verantwoorde en succesvolle manier in veelbelovende Nederlandse MKB-bedrijven met groeiambities, gericht op zorg en technologie.

INKEF Capital

werd opgericht om startende technologiebedrijven te financieren en te ondersteunen. INKEF heeft de voorkeur om een ​​vroege, maar ook een langdurige partner te zijn en richt zich op gezondheidszorg en ICT / nieuwe media / FinTech.

Tip – neem contact met ons op

ImpactCity heeft contact met verschillende Private Equity Investors. We kunnen je ook advies geven over de presentatie van je investeringsaanvraag. Contact.

Financiële diensten voor scale-ups