Ga naar pagina inhoud

Geef je scale-up de ruimte met een zakelijk krediet

Zakelijk krediet

Je kunt ook geld lenen van een bank, beleggingsfonds of zelfs familie in de vorm van een zakelijk krediet. Deze lening en de daarop berekende rente moeten worden terugbetaald.

Een bancair krediet

Hoewel het voor startups moeilijker is geworden om een ​​banklening af te sluiten, is het de moeite waard om te onderzoeken. Banken hebben ook veel ervaring en kunnen u advies geven.

De Rabo Impact Loan is een speciale lening voor impact startups van de Rabobank.

Het ABN AMRO Digital Impact fonds investeert in innovatieve startups en scale-ups die gespecialiseerd zijn in de digitalisering van financiële producten en diensten. De bank investeert in bedrijven die al een product hebben geïntroduceerd en de groeifase zijn ingegaan, bij voorkeur Europese FinTechs die de digitale ervaring voor hun klanten verder kunnen ontwikkelen en verbeteren.

Het ING Fintech Fonds

richt zich op investeringen in fintechbedrijven en versnelt het innovatietempo.

Een familielening

Een lening van familie kan een snelle, gemakkelijke en goedkope oplossing zijn. Zorg dat de Belastingdienst het verschil ziet tussen een lening en een geschenk van een familielid.

Vroegefasefinanciering

Veelbelovende Startups kunnen mogelijk een lening uit de regeling Vroegefasefinanciering ontvangen om na te gaan of hun idee potentieel haalbaar is op de markt. De lening en de daarop berekende rente moeten worden terugbetaald.

Microkrediet

U kunt ook microkredieten proberen via Qredits. Hierbij is een krediet tot € 50.000 mogelijk.

Overige financiële diensten voor scale-ups