Ga naar pagina inhoud

Een steuntje in de rug van de overheid

Subsidie

De overheid kan een goede ondersteuning bieden als het gaat om het verkennen van nieuwe concepten en technologieën. Er zijn veel subsidies en programma’s die vaak aan een specifiek vakgebied zijn gewijd.

De Startup Box

De Startup Box bestaat uit zes ondersteuningsprogramma’s voor de publieke sector die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van uw startup en in elke fase van uw groei. Controleer de beschikbare financieringsschema’s via Startup Box.

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) moedigt (nieuwe) ondernemers aan in duurzame, agrarische, innovatieve en internationale bedrijven. Het helpt met subsidies, subsidies, het vinden van zakenpartners, knowhow en het voldoen aan wet- en regelgeving. Ontdek de beschikbare regelingen.

R&D belastingvermindering

De WBSO fiscale regeling voor R&D is bedoeld om ondernemers een stimulans te geven om in onderzoek te investeren. Met de WBSO kunnen bedrijven de loonkosten voor R&D -kosten en -uitgaven verlagen, zoals prototypen of onderzoeksapparatuur. Je kunt het belastingvoordeel in uw belastingaangifte aftrekken van de Belastingdienst.

Financiële diensten voor scale-ups