Ga naar pagina inhoud

Zichtbaarheid

Zichtbaarheid

ImpactCity, haar partners en alle deelnemende startups en scale-ups werken keihard aan hun zichtbaarheid. Online hebben we een geweldige community opgebouwd via sociale mediakanalen, blogs en nieuwsbrieven. Een community waarin vele partners participeren en de boodschap van ImpactCity delen en versterken. Daarnaast organiseert ImpactCity verschillende evenementen voor startups en scale-ups. Deze

evenementen bieden veel kansen voor startende en groeiende bedrijven om hun onderneming te promoten, hun netwerk uit te breiden, kennis uit te wisselen en samenwerkingen aan te gaan, bijvoorbeeld met investeerders voor het aantrekken van kapitaal. Zo staan we samen sterk en inspireren we anderen met de mooie initiatieven van beginnende en groeiende ondernemers binnen Den Haag.

Een podium voor jouw bedrijf op ImpactCity events

In de mooie stad Den Haag organiseren ImpactCity en de verschillende partners een groot aantal evenementen waar jij met je bedrijf de kans krijgt om je verhaal te vertellen. Of je nu op zoek bent naar financiering, samenwerking met andere partijen of simpelweg naamsbekendheid: de keuze is groot.
Jaarlijks terugkerende evenementen zijn ImpactFest, Startup in Residence en de Haagse Vernieuwers. Daarnaast zijn er vele borrels en andere samenkomsten met als doel om elkaar verder te helpen.
Kijk ook eens op onze evenementenkalender.

Overige ImpactCity pijlers