Ga naar pagina inhoud

The Impacters – de juiste communicatie om jou impact boodschap te vertellen

FEBRUARY 18, 2020


The Impacters is een design gedreven bedrijf dat zich richt op het ondersteunen van merken, bedrijven en NGO’s bij het maken van impact. Door het ontwikkelen van communicatie services helpen zij bedrijven met het vertellen van hun doel en boodschap. Hiermee streven ze naar-, en vechten ze voor een positieve impact! Benieuwd hoe? Blijf lezen!

Impact maken

Volgens The Impacters is elke positieve impact, een die onze wereld nodig heeft. De focus ligt op “Sustainable Development Goal” (SDG) nummer 12: verantwoorde consumptie en productie. Na jaren werkervaring te hebben opgedaan in de wereld van “fast moving consumer goods” (FMCG), weten ze wat er moet gebeuren en nodig is op dit gebied. Daarnaast zijn de oprichters van The Impacters vegan en daardoor sterk betrokken bij SDG 14 en 15: leven onder water en leven op land gaat hen aan het hart.

De eerste stap bij het helpen van een bedrijf is alle onzin weg te nemen en het juiste basis te bouwen. Wanneer deze staat, ontwikkelen ze samen het merkverhaal en alles wat nodig is om het product, de dienst of de boodschap te communiceren. “Onze impact ligt in het succes van onze klanten”, legt Jeff van Dijk, oprichter van The Impacters, uit. “Als bedrijf zelf leven wij om sociale activiteiten in onze buurt te ondersteunen, volgen wij een plantaardig dieet en bevorderen wij het dierenwelzijn”.

Waarom Apollo 14?

Kort geleden opende The Impacters haar deuren in Apollo 14 en dat is voor hen de perfecte plek! “Een samenkomst van mensen met dezelfde visie, mooie ruimtes en makkelijk connecties maken met verschillende organisaties zijn voor ons de redenen om ons hier te vestigen.”, licht Jeff toe. Ze kiezen er voor om zich te vestigen in Den Haag in plaats van in Amsterdam, vanwege de aantrekkelijke internationale positionering in de stad van vrede en recht, gericht op impact: “The Impacters in ImpactCity, hoe cool is dat?!”.

Uitdagingen als startup

Het starten van een bedrijf en het zijn van een impact maker brengt uitdagingen met zich mee. The Impacters zijn op dit moment hard aan het werk om hun eigen verhaal naar buiten te brengen en om een netwerk te ontwikkelen met gepassioneerde professionals. Ze proberen open te blijven terwijl de juiste kansen op hun pad komen en respecteren andere organisaties die met hetzelfde bezig zijn. En natuurlijk ontkomen ze niet aan de onvermijdelijke uitdaging om een portfolio vol met impact casussen te creëren!

Big Fat Impact Stones

Is het te vroeg om na te denken over milestones? Nee! Maar de eerste stap voor The Impacters is het creëren van hun eerste serieuze impact. Impact gecreëerd voor zichzelf, maar ook voor een project of organisatie. Dat zijn de enige milestones waar ze nu op hopen: Big Fat Impact Stones!

Meer weten?

Neem contact op met Jeff van Dijk:
+31611391074
jeff@theimpacters.com