Ga naar pagina inhoud

Groei met Google: coaching voor ondernemers

Advies van online marketing experts

Online marketing coaching

Veel impact ondernemers hebben een volle agenda en een eindeloze to do lijst. Heb jij (nog) geen marketeer in huis en wil je graag adviezen van een expert op dit vlak? Dan is de kosteloze coaching van Google iets voor jou.

Groei met Google biedt  1-op-1 coachingsessies en workshops aan om ondernemers op weg te helpen met bijvoorbeeld de online vindbaarheid van hun bedrijf of het opstarten van een webshop. ImpactCity werkt samen met Google en mag daarom kosteloos coachingsessies aanbieden aan ondernemers uit het Haagse impact ecosysteem en een serie van vier workshops over online marketing.

Coachingsessies

Tijdens de 1-op-1 coachingsessies kun je  allerlei vragen op het gebied van online marketing stellen aan een van de Groei met Google coaches. De coaches hebben veel kennis op dit vlak. Gedurende vier à vijf (kosteloze en vrijblijvende) coachingsessies krijg je handvatten aangereikt om je bedrijf of carrière verder te helpen op het gebied van online marketing. De coachingsessies duren ongeveer 45 minuten per keer.

Heb je uitdagingen op het gebied van online marketing en wil je in aanmerking komen voor dit coachingstraject? Meld je dan snel aan via het formulier onderaan de pagina. Uit alle aanmeldingen zullen een aantal ondernemers geselecteerd worden. Om geselecteerd te kunnen worden moet je voldoen aan onderstaande criteria:

  • Je kunt communiceren in het Nederlands;
  • Je bent (co-)founder van een impact onderneming;
  • Je onderneming staat geregistreerd bij de KvK;
  • Je bent gemotiveerd;
  • Je maakt gebruik van Google Analytics.

Wil je eerst meer weten? Bekijk dan eens deze succesverhalen.

Online marketing workshops

Momenteel werken we samen met Google  aan het opzetten van een serie workshops. Meer informatie over deze workshops volgt binnenkort via onze nieuwsbrief en social media kanalen, allen te vinden helemaal onderaan deze pagina. Houd ook onze evenementenkalender in de gaten.

Aanmelden voor een coach