Ga naar pagina inhoud
Studenten op de Haagse Hogeschool

Talent beschikbaar van de Haagse Hogeschool voor impact ondernemers in Den Haag

17 januari 2022

Talent beschikbaar van de Haagse Hogeschool voor impact ondernemers in Den Haag

De start van een nieuw kalenderjaar vraagt veel van ondernemers. Ambitieuze doelstellingen voor het nieuwe jaar en tegelijkertijd een lijst met actiepunten om de business draaiende te houden. Kan jouw bedrijf wel een extra paar hersenen en handjes gebruiken? Dat komt goed uit, want het stageseizoen van De Haagse Hogeschool staat weer voor de deur. Bij uitstek het moment waarbij talent en impact makers samenkomen.

De Haagse Hogeschool en ImpactCity werken beide aan de transitie naar de duurzame economie. De Haagse Hogeschool is met 27.000 studenten uit 140 landen een van de belangrijkste actoren in het opleiden van talent in de stad Den Haag. Met haar ruime aanbod aan opleidingen is het een geweldige kweekvijver voor Haags talent. Studenten van de onder andere de volgende opleidingen zoeken een meewerk- of afstudeerstage die van start gaat in februari 2022:

• International Business

• Communicatie

• Bedrijfskunde

• Ruimtelijke ontwikkeling

• Process & Food Technology

• Technische Bedrijfskunde

• Technische Natuurkunde

• Toegepaste Wiskunde

In dit overzicht vind je de exacte startdata en meer informatie over onder andere de voorwaarden waar een stageplaats aan moet voldoen.

Ben jij op zoek naar een stagiair?

Heb jij een stageplek of afstudeeropdracht voor een student? Mail dan je vacaturetekst op tijd (zie bijlage voor doorlooptijden per stage en afstudeeropdracht) naar vereleyn.wondergem@impactcity.nl. Wij nemen contact op met De Haagse Hogeschool. Direct contact opnemen met de stage coördinatoren van De Haagse Hogeschool kan uiteraard ook, de juiste coördinatoren per opleiding vind je tevens in dit bestand.

Tijd om te vernieuwen?

Loopt jouw bedrijf gesmeerd en ben je op zoek naar manieren om te innoveren? Dat kan met het programma Design The Future of Business. Dit is een onderwijssemester waar deeltijdstudenten gedurende een half jaar op zoek gaan naar bedrijfsinnovaties voor een organisatie. Het aanboren van nieuwe klantgroepen, nieuwe producten en/of diensten of het optimaliseren van bedrijfsprocessen kunnen onderwerpen zijn waaraan ze kunnen werken. Voor dit onderwijs zijn we op zoek naar openminded opdrachtgevers. De deeltijdstudenten hebben werkervaring en zijn iedere vrijdag beschikbaar vanaf vrijdag 11 februari tot begin juli. Interesse? Neem dan contact op met Lucita Couto Gestal via l.coutogestal@hhs.nl of 06-26850633.