Ga naar pagina inhoud

Jouw startupnetwerk vergroten met de kracht van ImpactCity’s community

De basis van de mondiale ImpactCity is ‘doing good & doing business’.

Onze startup en scale-up community

Den Haag is de eerste ImpactCity ter wereld. We zijn een trotse pionier op internationaal niveau wanneer het aankomt op het bundelen van krachten voor ondernemerschap en impact om bij te dragen aan de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen. De basis van de mondiale ImpactCity is ‘doing good & doing business’.

Als startup kun je direct toegang krijgen tot ons nationale en internationale partnernetwerk waar dagelijks aan impact gewerkt wordt. Je kunt ook andere startups en scale-ups ontmoeten om samen te innoveren, versnellen en creëren.

Het is geweldig dat een aantal startups samenkomt in het programma, onder toezicht van experts binnen het ondernemerschap.”

– One Day, oprichter Daan Meily

De ImpactCity community werkt aan oplossingen om de maatschappelijke uitdagingen aan te pakken. Zo ontwikkelen we drones die ingezet worden in noodsituaties. We werken aan big data om humanitaire hulp effectiever te maken. We bouwen betaalbare biogassystemen voor de verlichting in huizen in ontwikkelingslanden. We ontwikkelen smartphoneapplicaties voor het managen van het watergebruik in risicogebieden.

Daar houdt het niet op. We verbouwen ook paddenstoelen op de koffiegronden van grote ondernemingen. We bouwen slimme authenticatiehulpmiddelen om de juiste mensen toegang te geven tot gevoelige informatie. We ontwikkelen energiecentrales voor het genereren en transformeren van alternatieve energie.

“De mogelijkheden van zeewierproductie zijn niet alleen divers, maar ook milieuvriendelijk.”

– Koen van Swam, medeoprichter van Stichting Noordzeeboerderij

Maak kennis met het impact netwerk

Het Impact Diagram toont het veelzijdige ecosysteem waar je als impact startup of scale-up gebruik van kunt maken. Dit overzicht groeit constant en wordt daardoor steeds rijker en vollediger.

Gebruik de kracht van ImpactCity

Den Haag is dé stad van vrede en recht waar netwerken, bedrijven en overheden uit alle delen van de wereld samenkomen. Dit is de juiste plek voor startups met de juiste doelstellingen: zakendoen met aandacht voor sociale en economische impact.

Leg contact met je collega-ondernemers, ontmoet ons en deel je verhaal. Verken de website en leg contact via sociale media of schrijf je in op de nieuwsbrief. Heb je een vraag, wil je contact leggen met een van de internationale partners om innovaties op te zetten voor een betere wereld? Of zoek je startupideeën om krachtige innovaties een boost te geven? Vul dit formulier in en maak contact met de eerste ImpactCity ter wereld.

Organiseer een meetup en laat deze financieren

Wil jij een netwerkbijeenkomst organiseren die bijdraagt ​​aan de Impact Economie van Den Haag? Je kunt financiering aanvragen om jouw netwerkbijeenkomst te organiseren en uit te voeren.

Overige diensten