Ga naar pagina inhoud

Geef jouw startup een eerste financiële impuls

Pre-seed financiering

Pre-seed financiering, ook bekend als pre-seed kapitaal, is de kleine investering die je nodig hebt om je bedrijf op gang te helpen. Dit geld kan afkomstig zijn van vrienden, familie of investeerders. Soms krijgen degenen die geld investeren een aandeel in je bedrijf in ruil. Er zijn verschillende interessante pre-seeding platforms. Een andere pre-seed financieringsoptie is crowdfunding.

Pre-seeding platformen

Bent je op zoek naar een kleine investering? Er zijn veel bedrijven en ondernemers die willen investeren in startups en je helpen om toegang tot de markt te krijgen. Probeer deze pre-seeding financieringsplatformen om te beginnen:

Sping is de partner voor startups die webapplicaties en online platforms bouwen. Vanaf het eerste concept tot en met een werkende applicatie.

Tygermom is de navigator voor zowel startups als bedrijven die willen accelereren en groeien.

Crowdfunding

Kleine hoeveelheden geld van vrienden, familie of vreemden die geloven in jouw bedrijf, kunnen veel verschil maken. Crowdfunding is een populaire optie voor seed-financiering voor startups. Presenteer je idee op een van de vele crowdfundingplatforms. Ontdek het grote potentieel van crowdfunding op de volgende platforms:

Kickstarter heeft al meer dan 14 miljoen donateurs en meer dan 125.000 projecten al gefinancierd.

Indiegogo biedt een platform voor financiering, maar ook een marktplaats met de nieuwste innovaties.

Early stage accelerators

Er zijn verschillende impact accelerator programma’s in Den Haag. Krijg toegang tot hun investeringen, trainingsfaciliteiten en een netwerk van experts wanneer je een bedrijf in Den Haag gaat starten. Kijk eens naar:

World Startup Factory helpt ondernemers om hun bedrijf op te starten met positieve impact doelen.

Truvalu Startups (voorheen Impact Booster), ondersteunt radicale innovaties en helpt startups om schaalbaar te worden.

Foodstars is het platform voor diegenen die werken aan slimme landbouw om een ​​groeiende bevolking van voedsel te voorzien. De focus ligt op: sociale, gezondheids- en ecologische impact.

Andere financiële diensten voor startups