Ga naar pagina inhoud

Soft Landing Programme

11 FEBRUARI, 2021
Voor elke ambitieuze startup of scale-up met een missie om te werken aan een van de Sustainable Development Goals, is Den Haag the place to be. De stad biedt een groot netwerk van internationale organisaties, kenniscentra, overheidsinstellingen en een grote talentenpool. Den Haag is als ImpactCity de plek, waar we innovatieve ondernemers helpen bij het succesvol starten en laten groeien van hun bedrijf. Ook jij kunt er deel van uitmaken.
Voordelen

Op basis van die kennis en jouw specifieke wensen helpt het programma van Startup The Hague jou en jouw bedrijf om je weg te vinden in de nieuwe stad, markt en omgeving. Soft Landing-programma is ontworpen om jou te helpen zoveel mogelijk wegversperringen te passeren in de kritieke opstartfase.

Dit programma heeft bewezen de volgende voordelen te bieden:

  • Snelle en gefaciliteerde verbinding met de juiste mensen en kennismaking met de relevante netwerken;
  • Betrouwbaar en vertrouwd advies in elke fase van jouw beoordelingsproces;
  • Gratis diensten;
  • Hoogste niveau van vertrouwelijkheid.

Programma mogelijkheden

Bootcamps

Meld je aan om deel uit te maken van een van de Bootcamps, die 1 dag tot 1 week kunnen duren. Tijdens deze sessies krijg je in korte tijd de kans op een uitgebreide deep dive. Je leert het ecosysteem en de bedrijfscultuur kennen terwijl jij een basis creëert voor het aanpassen van uw markt- en investor readiness-plannen.

Community

Je kunt lid worden bij een van onze lokale hubs zoals The Hague Tech, Hague Security Delta, Humanity Hub of Apollo 14, waar je ook kantoorruimte of een bureau kunt huren. Ook voor verschillende onderdelen van uw bedrijf kun je hands-on ondersteuning zoeken bij een incubator zoals Yes! Delft of een venture builder zoals WorldStartup. Deze organisaties zijn samen met The Hague Business Agency de officiële Startup Visa-facilitators.

Ervaring met Soft Landing-programma

Avinash Kulkarni, CSO bij Kaizen Secure Voiz (India) heeft onlangs het Soft Landing-programma meegemaakt en deelde zijn mening.

“Den Haag is een bruisende stad met miljoenen mogelijkheden. Ik kon de Haagse Humanity Hub, het Haagse horti-centrum, THAUS universiteit, WorldStartup, startups bij The Hague Tech aanboren om de Nederlandse ondernemende kwaliteiten uit de eerste hand te zien. Holland Fintech Society was een grote bekendheid om de aard van nieuwe fintech-ondernemingen in NL te begrijpen. Er zijn gepassioneerde financieringsorganisaties die sociale en winstgevende ondernemingen kunnen steunen. Den Haag is een microkosmos van de beste elementen. Het is ook de thuisbasis van Indiase diaspora met een Surinaamse achtergrond. Het is een interessante mix om van te leren. ”

Meedoen? Ga naar de website Startup The Hague