Ga naar pagina inhoud

Organiseer jouwmeetup met ImpactCity en krijg sponsoring

Sponsoraanvraag Meetups

Ben jij van plan om een evenement, challenge of andere meetup te organiseren die bijdraagt aan een betere wereld? Sluit je aan bij ImpactCity.

ImpactCity is dé startup en scale-up gemeenschap voor impact ondernemers. Wij helpen je om succesvol te starten en vooral ook om door te groeien. We openen deuren naar investeerders en bieden toegang tot een breed zakelijk netwerk, inspirerende bedrijfslocaties, internationale handelsmissies en wedstrijden.

Wil jij met jouw bedrijf de wereld een stukje mooier maken? Werk met ons samen in een breed netwerk van impact ondernemers vanuit allerlei disciplines. Sluit je aan in Den Haag en werk met ons aan innovaties voor een betere wereld. Want hier gaat succesvol ondernemen samen met het bouwen aan een duurzame toekomst. Dat maakt Den Haag dé ImpactCity.

Om jou hierbij te ondersteunen is het mogelijk om evenementen die bijdragen aan de ImpactCity doelstellingen te laten sponsoren. Ben jij van plan om een evenement, challenge of andere meetup te organiseren die bijdraagt aan een betere wereld? Dan kun je contact met ons opnemen. Ook kunnen we je evenement promoten binnen ons partner netwerk.

Voorwaarden sponsoring

Sponsoring wordt uitsluitend verstrekt voor de organisatie en uitvoering van kleinschalige netwerkbijeenkomsten in Den Haag:

. waarbij Haagse start-ups of MKB bedrijven betrokken zijn

. die plaatsvinden vóór 1 januari 2023

. die crossovers bevorderen tussen verschillende disciplines en sectoren die zijn gericht op het creëren van nieuwe en slimme concepten rondom global challenges

. die bijdragen aan de impact economie en plaatsvinden in Den Haag

Neem contact op

Wil je meer weten over de mogelijkheden die Den Haag biedt?
Neem dan contact op met ImpactCity Den Haag.