Ga naar pagina inhoud

Dealroom Impact & Innovation database

ImpactCity is een toonaangevend Europees impact ecosysteem waar ondernemers werken aan innovaties voor een betere wereld, daarbij ondersteund door de betrokken investeerders.

Wij vinden het belangrijk om de ontwikkeling van ons impact ecosysteem te meten. Daarom heeft ImpactCity de Impact & Innovation database opgericht met Dealroom en andere partners. Met deze database monitoren we de ontwikkeling van het wereldwijde impact ecosysteem.

De Dealroom Impact & Innovation database is dé plek waar je impact ondernemingen en impact investeerders vanuit heel de wereld kunt vinden. Impact ondernemingen zijn bedrijven die één of meer UN Sustainable Development Goal (SDG’s) tot de kern van hun activiteiten rekenen en het potentieel hebben om te schalen. Staat jouw impact onderneming nog niet in Dealroom? Log in, maak een profiel aan en krijg wereldwijde zichtbaarheid!

Bezoek Urban Mobility platforms op Dealroom

Impact Startups 2023

Op ImpactFest 2023 verscheen het rapport ‘Impact Startups 2023’. In dit rapport staan de bevindingen uit de Dealroom Impact Database. Uit dit rapport blijkt o.a. dat de investeringen in impactbedrijven wereldwijd zijn gedaald. ImpactCity heeft het rapport ‘Impact Startups 2023’ samengevat in onderstaande folder. Wil je meer weten over het rapport, lees dan het artikel ‘Investeringen in impactbedrijven wereldwijd gedaald‘.