Ga naar pagina inhoud

Collega gezocht!

17 december, 2021

GESLOTENSenior marketing communicatie manager ImpactCity (22-30u per week, freelance)

Update 01-02-2022: deze vacature is gesloten.

Klaar om ‘doing good & doing business’ te combineren en ondernemers en andere impact makers te helpen hun impact te vergroten? Spreekt de wereld van impact je aan, waarbij innovatie wordt ingezet om de grootste uitdagingen van deze tijd aan te pakken rondom nieuwe energie, voedsel, water, humanitaire vraagstukken, duurzaamheid en meer?

Dan is dit jouw kans om onderdeel te worden van het ImpactCity team als Senior marketing communicatie manager, waarbij je de ene dag in gesprek bent met ondernemers die werken aan bijvoorbeeld nieuwe energie oplossingen met het gebruik van de zon en zee, en de volgende met internationale impact investeerders!

ImpactCity

Wij geloven dat economisch succes hand in hand gaat met oplossingen voor een betere wereld. We noemen dit “doing good & doing business” en ondersteunen dit op allerlei manieren met praktische hulp: we openen deuren naar investeerders, bieden toegang tot een uitgebreid zakelijk netwerk en zorgen voor een goede infrastructuur. Maar daar houdt het niet op: ook inspirerende bedrijfslocaties en startup hubs, internationale handelsmissies en wedstrijden, hulp bij vestiging en financieringsmogelijkheden worden geboden.

Allen essentiële elementen om impact makers te helpen met het bereiken van hun missie, en innovatieve ondernemers succesvol te laten starten en groeien.

Het lokale en tegelijkertijd unieke internationale netwerk van Den Haag verbindt NGO’s, onderzoekscentra, kennisinstituten, gevestigde bedrijven, overheden en vele jonge en creatieve ondernemers die het verschil willen maken. Dit resulteert in een levendig en toonaangevend impact ecosysteem.

Om mondiale uitdagingen effectief aan te pakken, worden publieke en private partnerschappen aangegaan rond thema’s als water, humanitaire innovatie, klimaat, hernieuwbare energie en voedsel. De uitdagingen zoals beschreven in de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties, zijn de uitdagingen die we moeten aangaan om een betere toekomst te creëren.

Meer weten: www.impactcity.nl/over-ons

Over de functie

Je maakt deel uit van een jong en gepassioneerd team van 10 mensen. Tijdens de lockdowns werken we vanuit huis. Onder normale omstandigheden werk je meestal vanuit Apollo14. Dit is de thuishaven van ImpactCity, de plek waar jij middenin het ecosysteem van ondernemers en impact investeerders staat en waar je je collega’s treft. Op Apollo14 komt de hele community samen ondermeer voor tal van kleinere en grotere events. Verhouding werken op Apollo14 en thuiswerken in overleg. Fysieke aanwezigheid in de community en in het team zijn wel essentieel.

Senior marketing communciatie manager

* Je bent hét aanspreekpunt voor branding en marketingcommunicatie gerelateerde zaken van ImpactCity en verantwoordelijk voor het bewaken en versterken van de identiteit en reputatie.

* Je bent verantwoordelijk voor strategische input vanuit marketingperspectief voor vraagstukken vanuit de gemeente Den Haag, rondom ImpactCity en aanhangende clusters, en hieraan gerelateerde zaken zoals ImpactFest, Impact Competitie, Startup in Residence, etc. waarbij je in staat bent om rekening te houden met de politieke en stakeholder gevoeligheid.

* Je zal nauw samenwerken met de programma manager van ImpactCity om te bepalen welke onderdelen van het programma in de spotlight worden gezet.

* Je zal samenwerken met de accountmanager, de ImpactCity partners, impact ondernemers, investeerders, hubs en andere partijen uit het ecosysteem om het deze te versterken, vergroten en verbinden.

* Je bent verantwoordelijk voor de (digitale) marketingcommunicatiestrategie samen met de medior marketingcommunicatie collega.

* Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van, externe tekstschrijvers, fotografen en marketingbureaus die worden ingezet om de campagnes zoals rond het flagship evenement ImpactFest, vorm te geven.

* Je bent verantwoordelijk voor de content kalender planning, waarbij je nauw samenwerkt met je collega, om de door het team en ecosysteem aangeleverde input, te verwerken.

Solliciteren?

Neem contact op met Hoofd Stedelijke Economie Erik van der Rijt op erik.vanderrijt@denhaag.nl
of 06-54715100.