Ga naar pagina inhoud

GESLOTEN – Community Manager Apollo 14

15 februari 2022

GESLOTEN – Community Manager Apollo14 (24-28u per week, freelance)

Update 07-03-2022: deze vacature is gesloten.

Bouw mee aan dé impact hotspot van ImpactCity Den Haag, Apollo14.  

Apollo14 is de impact hotspot van ImpactCity Den Haag: het ecosysteem waarin wordt gewerkt aan innovaties die de transitie naar een duurzame economie versnellen. In Apollo14 werken impact startups, scale-ups, investeerders, corporates en overheden samen. Het is er een komen en gaan van Impact makers met een gevarieerder programmering. Dit maakt Apollo14 tot een bruisende hub waar je ‘doing good and doing business’ aan den lijve kan ondervinden.
Kernwoorden
 • Hospitality
 • Facilitair management
 • Community management
 • Acquisitie
 • Programmering en events
Opdracht omschrijving

We zoeken voor deze opdracht een enthousiaste ZZP’er die de rol van community manager in Apollo14 gaat oppakken. Samen met het ImpactCity (onderdeel van de gemeente Den Haag) team zorg je voor een volledig verhuurd gebouw met tevreden huurders, community activiteiten om hen aan elkaar te verbinden, communicatie over de community en events, zaalverhuur aan de leden en aan externe partijen en goede samenwerking met de beheerder.

Je bent, samen met de accountmanager van ImpactCity, verantwoordelijk voor acquisitie van nieuwe huurders, flex werkers en events en je geeft rondleidingen door het pand. Ook verwelkom je bezoekers en creëer je de beste randvoorwaarden voor ontmoetingen en kennisuitwisseling binnen het ecosysteem. Daarmee ben je hét aanspreekpunt en gezicht voor het impact ecosysteem dat samenkomt in Apollo14. Je weet dus precies waar ImpactCity voor staat en je begrijpt het belang van deze fysieke plek daarin.

Daarnaast ben je de onderlinge verbinder van de bestaande community in Apollo14. Je initieert en organiseert community activiteiten zoals (online) lunches en borrels en zorgt voor een bruisende hub waar zich nog meer impact makers bij willen aansluiten.  

Je bent verantwoordelijk voor het werven van en ondersteunen bij evenementen van de community en externen op locatie. Daarnaast help je mee met de organisatie van events voor ImpactCity en haar partners. 

Je verzorgt samen met de stagiaire de interne communicatie van Apollo14. Denk hierbij aan het schrijven van de nieuwsbrief en berichten op Slack, gericht aan de community. Je verzamelt content voor de website en social media van Apollo14.

Tekst gaat verder onder de afbeelding.

Je ziet toe op onderhoud van gebouw en ruimtes door huismeester en beheerder en verzorgt de administratie, zoals offertes en facturen opstellen en document beheer.

Je bent hét aanspreekpunt en lost problemen op on the spot. Deze opdracht biedt veel mogelijkheden om te leren, je verder te ontwikkelen en je netwerk te vergroten. Daarnaast is er ruimte om eigen ideeën te initiëren en uit te voeren. Je wordt onderdeel van het ImpactCity team van de gemeente Den Haag en werkt samen met een stagiair op locatie.

Je werkt op het kantoor van ImpactCity in Apollo14 (uiteraard volgens de geldende richtlijnen).

Aantal uur per week

24-28 uur per week.

Soort dienstverband

ZZP opdracht – 6 maanden met intentie tot verlenging tot 2 jaar bij goed functioneren.

Vaardigheden en competenties
 • HBO/WO is een sterke pre;
 • Je bent initiatiefrijk en kunt goed zelfstandig werken;
 • Je bent een enthousiaste duizendpoot met een passie voor het thema impact en innovatief ondernemerschap;
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Je bent een uitmuntende gesprekspartner voor innovatieve ondernemers die op zoek zijn naar een passende huisvesting, waarbij je in staat bent vanuit het perspectief van de ondernemers mee te denken;
 • Je vindt het geen probleem om allerlei ad-hoc klussen op te pakken;
 • Je bent stressbestendig en kan keuzes maken ‘on the spot’;
 • Je houdt van de ‘buzz’ in een hub, houdt van samenwerken en nieuwe mensen ontmoeten;
 • Je hebt kennis van en ervaring met het organiseren van (online) events;
 • Je snapt hoe (online) marketing en social media werken;
 • Je bent goed in teksten schrijven;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Affiniteit met de publieke zaak en bijbehorende organisatiesensitiviteit zijn een pre. Jij opereert op het snijvlak van publiek en privaat en daar voel jij je als een vis in het water.
Deadline verstreken

Solliciteren kon t/m 4 maart 2022.

Carrierekansen Haagse impact ecosysteem