Ga naar pagina inhoud

Make Impact,
Get Funding

6 september 2022

Vind de juiste subsidie en krijg hulp bij het schrijven van de aanvraag

Voor de ontwikkeling van innovaties zijn verschillende soorten subsidies beschikbaar. Het vinden van een geschikte subsidie en het aanvragen daarvan is echter een vak apart. ImpactCity Den Haag heeft daarom, in samenwerking met Balance, het programma ‘Make Impact, get funding’ ontwikkeld. We helpen veelbelovende duurzame start- en scale-ups bij het vinden van de juiste subsidie en begeleiden hen bij het schrijven van de subsidieaanvraag.

Werk je aan een innovatie voor een duurzamere economie en ben je op zoek naar een subsidie van €50.000 tot € 3 miljoen? Is je bedrijf gevestigd in de regio Den Haag of ben je van plan naar deze regio te verhuizen? Er zijn tal van regionale, nationale en Europese subsidies beschikbaar om de ontwikkeling van je bedrijf te versnellen.

ImpactCity heeft in samenwerking met Balance een programma opgezet om duurzame start- en scale-ups te begeleiden bij hun subsidieaanvraag. Balance heeft 25 jaar ervaring in het ondersteunen van bedrijven bij het verkrijgen van subsidies. ImpactCity biedt je de kans om je door hen te laten begeleiden, terwijl wij de rekening betalen!

Aanmelden voor het programma kan tot 1 oktober 2022.

Meer informatie en aanmelden