Ga naar pagina inhoud

Innovaties creëren en oplossingen versnellen in Den Haag voor een duurzame oceaan

Het OCEANOVATION Festival vindt plaats op 21 en 22 juni in Den Haag, in samenwerking met ImpactCity als host partner. Ben jij klaar om ondergedompeld te worden in de wereld van oceaantechnologie en -innovatie terwijl je de grenzeloze mogelijkheden van onze oceanen verkent?

Van klimaatverandering tot plasticvervuiling, onze oceaan wordt met veel bedreigingen geconfronteerd. Elk van deze uitdagingen is een kans voor positieve innovatie. Dit is de visie van het OCEANOVATION Festival, waar innovaties voor een duurzame oceaan worden gevierd en oplossingen worden bedacht.

Het OCEANOVATION Festival vindt plaats in Den Haag op 21 en 22 juni. Pioniers op het gebied van de oceaan komen samen om de technologieën die we nodig hebben om de blauwe economie op een duurzame manier te laten groeien, te identificeren, implementeren en op te schalen.

Vijf redenen om deel te nemen

Dit is waarom je enthousiast moet zijn over het OCEANOVATION Festival:

  • Ontdek baanbrekende oceaaninnovaties: Het festival laat de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van oceaantechnologie en -innovatie zien. Van duurzame aquacultuur en mariene robotica tot oplossingen voor hernieuwbare energie en initiatieven voor oceaanbehoud, je zult getuige zijn van de voorhoede van oceaaninnovatie.
  • Netwerk met industrieleiders en experts: Maak contact met een diverse gemeenschap van oceaanliefhebbers, industrieleiders, ondernemers, investeerders en beleidsmakers. Leg waardevolle contacten, verken samenwerkingsmogelijkheden en krijg inzichten van de knapste koppen in het vakgebied.
  • Leer van krachtige sprekers: Een line-up van sprekers zal hun expertise, ervaringen en visies voor een duurzame toekomst delen. Je neemt waardevolle kennis mee naar huis, inzichten uit de sector en praktische tips om positieve verandering teweeg te brengen en een impact te maken in de oceaan-technologiesector.
  • Neem deel aan interactieve workshops en sessies: Duik dieper in specifieke onderwerpen door middel van interactieve workshops en sessies. Doe mee aan praktische activiteiten, brainstorm over ideeën en werk samen met andere deelnemers om uitdagingen op te lossen en nieuwe wegen voor innovatie te verkennen.
  • Wordt onderdeel van het ImpactCity ecosysteem: ImpactCity nodigt haar ecosysteem uit om deel te nemen aan het OCEANOVATION Festival. Deze inclusieve community brengt gepassioneerde individuen, startups, organisaties en investeerders samen die zich inzetten voor innovatie en duurzaamheid in de oceaan.

Korting voor het ImpactCity netwerk

Als hostingpartner mag ImpactCity 30% korting geven op festivaltickets voor haar netwerk. Mis deze kans niet om deel uit te maken van de toekomst van oceaaninnovatie. Registreer je hier met de volgende code: ImpactCity23

Op deze website kun je het festivalprogramma bekijken en een glimp opvangen van de line-up van sprekers en activiteiten.

Kom naar het OCEANOVATION Festival en laten we met elkaar een koers uitzetten naar een duurzame en welvarende toekomst voor onze oceaan. Samen maken we het verschil!