Ga naar pagina inhoud

Het Haagse ecosysteem in het nieuws: een overzicht van 2022

Haagse ondernemers en ImpactCity komen geregeld in het nieuws. In dit artikel geven we je overzicht van de media aandacht tot nu toe. In sommige gevallen hebben journalisten zelf contact opgenomen, soms heeft een ondernemer zelf een sterk netwerk op dit vlak en het komt ook regelmatig voor dat ImpactCity helpt om mensen in contact te brengen.

We merken dat het voor ondernemers en andere impact makers best lastig zijn om hun onderneming of duurzame initiatief in de kijker te spelen. Een deel van de startups en scale-ups weten er simpelweg niet de tijd voor te vinden, waar andere ondernemers er hard aan werken, maar niet altijd de juiste connecties hebben.

Den Haag is dé stad voor ondernemers die willen bouwen aan een betere wereld. ImpactCity biedt daarom verschillende diensten kosteloos aan ondernemers en andere impact makers in de stad. Onderdeel hiervan is dat wij met zichtbaarheid op onze eigen kanalen, maar ook via de lokale en soms zelfs landelijke en internationale media zorgen dat de stad Den Haag op de kaart staat als impactstad.

Het onder de aandacht brengen van Haagse impact makers staat daarmee hoog op onze agenda. Heb je hier hulp bij nodig, neem dan contact op. Wellicht kunnen we binnenkort een artikel over jouw onderneming toevoegen aan dit overzicht.

Een overzicht van de publicaties tot nu toe rondom ImpactCity en het Haagse impact ecosysteem in de media dit jaar:

November
Oktober
September
Augustus
Juli
Juni
Mei
April
Maart
Februari
Januari

Bijgewerkt op 31 december 2022.

Het onbekende bekend maken
Lees meer op de dienstenpagina