Ga naar pagina inhoud

Haagse Startup missie naar Slush Helsinki 2024

Ben jij klaar voor de volgende stap en wil je jouw bedrijf een boost geven? Ga dan mee naar Slush in Helsinki. De gemeente Den Haag biedt innovatieve Haagse bedrijven de kans om mee te gaan op deze reis. De handelsmissie is van 18 tot 21 november. Aanmelden kan uiterlijk tot 15 juli.

Slush 2024

Slush is een van de grootste technologie- en startup conferenties in Europa. Het trekt jaarlijks meer dan 13.000 bezoekers, 4.200 startups, 2.200 investeerders en 650 journalisten van over de hele wereld. Het doel is om startups, investeerders en techleiders samen te brengen om te netwerken, ideeën uit te wisselen en zakelijke kansen te ontplooien. Een uniek moment om je bedrijf te presenteren!

Doel van de reis

Slush is een van de toonaangevende tech evenementen in Europa. Het biedt een unieke kans om met gelijkgezinden en leiders in gesprek te gaan. Daarnaast zijn er veel investeerders aanwezig en is het mogelijk om financiering op te halen voor je onderneming. Slush focust zich op bedrijven die inspelen op de uitdagingen van onze tijd, divers zijn en risico durven nemen. Positieve verandering stimuleren en impact maken staan hiermee voorop.

Wat kun je verwachten?

Slush is een mooie kans voor Haagse startups om:

 • zich aan te sluiten bij de nationale missie van RVO, onderdeel te worden van de delegatie met toegang tot de RVO programmering en de NL Lounge op Slush;
 • hun product of dienst aan te bieden en te presenteren aan een internationaal publiek;
 • nieuwe klanten aan te trekken;
 • financiering op te halen;
 • partnerschappen aan te gaan;
 • en talent aan te trekken.

Voor wie?

De startupmissie van de gemeente Den Haag naar Slush is voor ambitieuze jonge Impact- en Tech bedrijven. Heb jij een startup met een schaalbaar businessmodel en wil je snel groeien? Sluit je dan aan bij deze startupmissie naar Helsinki. In samenwerking met landelijke en regionale partners, biedt de gemeente Den Haag toegang tot side-events aan en de mogelijkheid om jouw netwerk verder te vergroten.

Inschrijving kan op basis van de volgende voorwaarden:

 • Je bedrijf levert een product of dienst die hoogtechnologisch, innovatief en potentieel marktverstorend (disruptief) is; 
 • Je product en/ of dienst heeft zich bewezen op de markt;  
 • Je bedrijf is klaar voor internationale opschaling;
 • Je bent op zoek naar seed- of andere vroege vormen van financiering;
 • Je hebt een inschrijving bij KVK.

Voldoe je niet aan alle voorwaarden? Vermeld dan bij je aanmelding waarom je niet mag ontbreken bij deze missie.

Programma

Wij zijn momenteel bezig met het vormgeven van de missie. Het huidige programma bekijk je op de website van RVO.

Praktische informatie

 • Deelname is 500 euro. Dit is voor maximaal twee personen; deelname aan programmering en eventuele begeleiding;
 • Selectie vindt plaats op 18 juli 2024 en geselecteerde deelnemers worden geïnformeerd over de uitkomst;
 • Reis- en verblijfskosten zijn voor eigen rekening. We raden aan om gebruik te maken van hetzelfde hotel als de Nederlandse delegatie (het hotel wordt binnenkort bekendgemaakt);
 • Voor meer informatie over de selectie en/of missie kunt u contact opnemen met: caspar.toetenel@denhaag.nl voor de Haagse delegatie en marie.citroen@rvo.nl met betrekking tot de landelijke missie.  

Aanmeldformulier

Aanmelden kan tot uiterlijk 15 juli.

Name / Naam
Describe in 150 to a maximum of 300 words why you, in the role of representative of the organisation, want to join this mission to Slush. — Omschrijf in 150 tot maximaal 300 woorden waarom jij, in de rol van vertegenwoordiger van de organisatie, mee wil gaan op deze missie naar Slush.
What type of funding are you looking for? / Wat voor type funding zoek je?