Ga naar pagina inhoud

Webinar: aan de slag met communiceren over duurzaamheid

10 september 10:30 - 12:00 | Kennis | Netwerk

Iedere startende duurzame ondernemer heeft eerst inspiratie opgedaan, ideeën verzameld en onderzoek gedaan. Maar velen vergeten dat je jouw unieke verhaal ook kunt vertellen om anderen te inspireren. Zoals je waarschijnlijk weet heeft duurzaam ondernemen een aanstekelijk effect, mits je jouw verhaal goed vertelt. Alleen, hoe doe je dat in een wereld waarin iedereen een uniek verhaal denkt te hebben? In een wereld waarin er meer content is dan ooit? Dit webinar biedt concrete antwoorden en handvatten voor duurzame ondernemers om hun verhaal effectief en authentiek te vertellen.

Programma
10.30-10.45 intro thema
10.45-11.30 presentatie expert
11.30-12.00 Q&A

Spreker op dit event

  • Jellien Roelofs, Lasting Legal: Jellien zal zich richten op het juridische aspect van duurzame communicatie. Ze zal ingaan op hoe je greenwashing kunt voorkomen, welke richtlijnen er zijn, en wat de juridische valkuilen kunnen zijn. Dit geeft je de noodzakelijke kennis om communicatie juridisch correct en transparant te houden.
  • Michel van Kats, MVO Nederland: Michel zal de praktische kant belichten vanuit zijn expertise in schrijftraining. Hij zal tips en concrete aanknopingspunten geven over hoe je je duurzame boodschap aantrekkelijk en duidelijk kunt verwoorden zodat je jouw organisatieverhaal overtuigend en inspirerend over kan brengen.

Dit webinar biedt een waardevolle combinatie van juridische kennis en praktische schrijfvaardigheden, essentieel voor elke duurzame ondernemer die zijn verhaal effectief wil communiceren.

Dit is waarom je hierbij wilt zijn:
✍️ Je krijgt concrete tips en handvatten om met het thema aan de slag te gaan.
✅ Je komt erachter hoe je goed communiceert over duurzaamheid.
🙋🏻‍♀️ Je stelt al je vragen over het thema aan een expert.

Voor wie is dit interessant?
Iedereen die aan de slag wil met duurzaam ondernemen en een beslissende rol speelt in de organisatie. Denk aan CEO’s, duurzaamheidsprofessionals en (mvo)-managers.

10 september 10:30 - 12:00
@ Online event

Kennis, Netwerk