Ga naar pagina inhoud

Voedsel Fiets Excursie Den Haag

19 juni 10:30 - 16:00 | Netwerk

Ga je 19 juni mee op ontdekkingstocht? De fietstochten zijn gratis en vervoer is op je eigen fiets. Neem je ook je buren mee? We zijn druk bezig met de organisatie van de excursies, maar kunnen je onderstaande routes alvast vertellen. Deze worden snel aangevuld met meer informatie over de inhoud van de routes. Wel even onder voorbehoud, omdat er wellicht nog wijzigingen komen. Neemt niet weg, dat je je alvast kunt inschrijven! Ga je ook mee op ontdekkingstocht?

De excursies zijn opgedeeld in de 3 delen: VERLEDEN, HEDEN en TOEKOMST. Hoe zag het systeem er vroeger uit, hoe gaat dat nu en wat kunnen we verwachten van de toekomst. De routes zijn:

1.    GROENTEN IN EN ROND DE STAD: vanaf de Grote Markt, via Dagelijkse Groen markt naar Stadsoase Spiniozahof en naar Pluk Den Haag (CSA) met het nieuwe voedselbos. Westland huidig systeem.

2.    VIS en de ZEE: vanaf de Grote Markt, via Muzee in Scheveningen naar de visafslag in de haven en dan naar de Noordzee Boerderij (NorthseaCampus).

3.    ZUIVEL, VLEES en PLANTAARDIGE VERVANGERS: vanaf de Grote Markt, via oude winkel Vegetarische Slager naar BuitenPlaats Molenwei, Boederij Akkerlust en via de Binckhorst terug.

4.    BROOD, BIER en SOCIALE EN CIRCULAIRE MAKERS: vanaf de Grote Markt, via LekkerBrood naar sociale onderneming De Prael. Daarna naar Eiber Bier, Wholy Greens en Haagse Zwam in The New Farm.

Inschrijven kan via DEZE LINK 

Alvast tot dan!

Tom Voorma (Stadslandbouw Den Haag)
Marco Swart (Ons Eten Den Haag)

Grote Markt, Den Haag, Zuid-Holland

19 juni 10:30 - 16:00

Netwerk