Ga naar pagina inhoud

Tools for Impact – Workshop: Business Angel & Impact Investing landscape

24 juni 15:30 - 18:00 | Financiering | Kennis | Netwerk

Heb je een early stage bedrijf dat bijdraagt aan een betere wereld en ben je er klaar voor om je idee op de markt te brengen? Dan is het is tijd om op zoek te gaan naar financieringsmogelijkheden om te groeien, uit te breiden, winst te genereren en impact te maken. In deze fase kan Angel Investing een goede mogelijkheid voor je zijn.

Een angel investor, ook wel business angel genoemd – is een privé-investeerder die investeert in kleine bedrijven of ondernemers. Hij geeft een bedrijf kapitaal om te starten of uit te breiden, in ruil voor aandelen.

Hoe ziet het Business Angel-landschap eruit? Komt jouw bedrijf in aanmerking voor startkapitaal? En wat heb je nodig om angel investors ervan te overtuigen in jouw bedrijf te investeren?

Martijn Blom (EVPA) en Keith Wallace (HIVOS Impact Investments) vertellen je alles over het Business Angel landschap in de Tools for Impact Workshop: Business Angel & Impact Investing landscape.

Aansluitend op de workshop vindt er een paneldiscussie plaats waar nog twee andere investeringsexperts – Michelle de Rijk (Fair Capital Partners) en Pieter Christiaan Vermeer (Investor Ready) – aan deelnemen.

In de paneldiscussie komen de volgende vragen aan de orde:

  • Wat zijn de voor- en nadelen van angel / impact investing?
  • Wat moet je overwegen voor je exit-strategie?
  • Waar vind je angel / impact investeerders?
  • Hoe zorg je ervoor dat investeerders willen investeren in je project?

 

Programma
15:15 Inloop
15:30 – 16:45 Presentatie, paneldiscussie en Q&A
16:45 – 18:00 Netwerkborrel

Deze workshop is speciaal ontwikkeld voor deelnemers aan de ImpactCity Accelerator, maar is ook toegankelijk voor andere ondernemers met interesse in het onderwerp.

The Hague Tech, Wilhelmina van Pruisenweg 35, 2595 AN, Den Haag, Zuid-Holland

24 juni 15:30 - 18:00

Financiering, Kennis, Netwerk