Ga naar pagina inhoud

Futureproof Online

9 mei - 19 juli | Development

Be that changemaker! Maak impact met creativiteit, lef, samenwerking en actie. Met Futureproof pak jij de uitdagingen van morgen aan: sociaal én duurzaam. Maak jij je hard voor slaafvrije chocolade of biologisch gebrouwen biertjes? Of bekommer jij je liever om het welzijn van je leeftijdsgenoten? Hoe zorgen we voor minder burn-outs? Zou fair fashion volgens jou de norm moeten zijn? Wil je iets doen aan de plastic soep? Of wil je alles weten over de donut economie? Wij geven je de tools en leren je de skills om verschil te maken. Zo bouw je aan jouw eigen toekomst én die van anderen. Kijk je toe of doe je mee?!

Dit online programma is voor iedereen tot 27 jaar die klaar is met stilzitten en écht iets wil betekenen. Die zijn/haar talenten wil ontwikkelen en ondertussen de wereld wil verbeteren. Klinkt ambitieus hè? Dat is het ook!

In tien weken ontdek je de wereld van sociaal ondernemen, krijg je professionele workshops van experts, doe je werkervaring op en maak je direct verschil in de praktijk. Je werkt aan je eigen startup idee (in de Start-up Track) of je lost met een team een vraagstuk op bij een bestaande  impact onderneming (in de Innovatie Track). En het maakt niet uit waar je woont, want alles is online!

9 mei - 19 juli
@ Online event

Development