Skip to main content

MKB Den Haag Think & Drink: Better Safe Than Sorry

4 July 17:00 - 20:30 | Network

Op dinsdag 4 juli organiseren MKB Den Haag, Platform Veilig Ondernemen, Security Delta en de gemeente Den Haag de Think & Drink: Better Safe Than Sorry over cybercrime bij Pathé Buitenhof.

 

Cybercrime is helaas voor veel ondernemers een toenemend probleem. Uit onderzoek blijkt dat één op de vijf MKB-bedrijven ermee te maken krijgt. De meest voorkomende vormen van cybercrime zijn ransomware, phishing, identiteitsfraude en oplichting. Het is dus zaak om als ondernemer maatregelen te nemen om zoveel mogelijke schade te voorkomen.

Tijdens deze Think & Drink vertelt IT-expert Bert de Jong waarom ondernemers kwetsbaar zijn voor cybercrime. Daarnaast deelt Vincent Stittelaar van het cybercrime team van de Politie Eenheid Den Haag kennis over de meest voorkomende cyberdelicten in Den Haag. Ook vertelt een ondernemer die slachtoffer is geworden van cybercrime zijn verhaal over hoe hij zijn bedrijf verloor aan een cyberhack. De avond wordt geopend door wethouder Saskia Bruines met moderator Ewout Genemans en sponsor Grant Thornton. Het belooft een informatieve en interessante avond te worden!

Voorafgaand aan het inhoudelijk programma wordt avondeten verzorgd.

Locatie: Buitenhof 20, 2513 AG Den Haag

Programma:

17.00 uur Inloop met diner

18.00 uur Opening

18.15 uur Slachtoffer

18.45 uur IT-Expert

19.05 uur Cybercrimeteam politie

19.40 uur Netwerkborrel

20.30 uur Einde

Pathé Buitenhof, Buitenhof 20, 2513 AG, Den Haag, Zuid-Holland

4 July 17:00 - 20:30

Network