Ga naar pagina inhoud

YES!Delft The Hague verhuist naar The Hague Tech

26 JANUARI, 2021
Tech incubator YES!Delft The Hague bundelt de krachten met innovatiecentrum The Hague Tech. Als één ecosysteem zullen de bedrijven samenwerken aan hun gezamenlijke missie: het faciliteren van ondernemers in hun groei en het stimuleren van digitale innovatie.

Voor YES!Delft is de verhuizing een belangrijke stap: “Bij YES!Delft The Hague hebben we drie belangrijke activiteiten. Uiteraard ondersteunen we ambitieuze en veelbelovende tech startups met de ontwikkeling van hun digitale innovaties. Daarnaast helpen we ook bedrijven in hun innovatiereis. En voor de publieke sector zijn we actief met het uitrollen van een ambitieus GovTech programma om digitale innovaties in dit domein te versnellen. Dit resoneert in hoge mate met The Hague Tech’s ambitie en community. Daarom zijn we naar hun locatie verhuisd. Samen met onze startups en het lokale ecosysteem hebben we er alle vertrouwen in dat we een brede acceptatie van innovatieve oplossingen kunnen versnellen”, aldus Ras Lalmy, MD YES!Delft The Hague.

Olga Wielders, medeoprichter van The Hague Tech is blij met de verhuizing: “Samen kunnen we een hogere waarde genereren en sneller innoveren. We zullen zorgen voor een versterking en verdieping van het programma in het innovatieve ecosysteem. Dit bevat onder andere programma’s op het gebied van kunstmatige intelligentie, diversiteit in technologie en GovTech; technologieën die zijn ontworpen voor overheidsdoeleinden. We bouwen een community rondom een programma door het faciliteren van een locatie, het betrekken van partners en samen te werken aan verschillende vraagstukken. Het past bij onze ambitie om een nationale GovTech hub te bouwen. Gezamenlijk kunnen we werken aan het versterken van het digitale startup ecosysteem in Den Haag en de IT&Security Campus.’’

Saskia Bruines, wethouder en locoburgemeester van de gemeente Den Haag, verwelkomt de samenwerking: “Het samenkomen van deze twee organisaties is een grote stap voorwaarts in het verder versterken van het Haagse ecosysteem voor innovatieve startups. Het feit dat zij de krachten bundelen zal leiden tot een nog sterkere Haagse startup community”.

Bedrijven die op zoek zijn naar een plek om hun bedrijf uit te breiden of te versnellen, om te co-creëren, of om samen te werken in een innovatief ecosysteem zijn welkom om mee te doen. Meer informatie: www.thehague.yesdelft.com en www.thehaguetech.com

Over YES!Delft – toonaangevende tech incubator in Europa

YES!Delft helpt om een positieve impact op de wereld te maken door middel van ondernemerschap en een uitgebreid opstart-ecosysteem. Met het hoofdkantoor in Delft, opende YES!Delft The Hague in 2019, gericht op kunstmatige intelligentie en blockchain, en staat op het punt om een kantoor te openen in Rotterdam dat een Flagshipstore van de Zuid-Hollandse incubator wordt.

Over The Hague Tech

The Hague Tech is een hub met een diverse en vooruitstrevende community en een platform voor vernieuwing. Een levendige gemeenschap, samenwerkings- en co-creatiemogelijkheden, vergaderingen en evenementen, en ondersteuning bij het opzetten van een bedrijf in Den Haag zijn allemaal onderdeel van het ecosysteem.