Ga naar pagina inhoud

Landscape || Impact companies in The Hague contributing to the SDG’s

MARCH 5, 2021
Ondernemerschap inzetten als een positieve kracht om de Sustainble Development Goals te bereiken, is waar ImpactCity Den Haag voor staat. Dit wordt gedaan door impact ondernemers te ondersteunen om ‘doing good & doing business’ te combineren. We zijn trots op de impact makers uit het ecosysteem, en om de eerste (beta) versie van het landschap van impact ondernemers uit Den Haag te presenteren, in samenwerking met onze partner Dealroom, als onderdeel van de Impact & Innovation database.
Wist je trouwens dat Den Haag één van de weinige officiële SDG steden is?

Meer weten over de bedrijven in het landschap? Bekijk dan hier de hele lijst.

Mist jouw bedrijf in dit landschap? Maak dan nu jouw bedrijfsprofiel aan op Dealroom en selecteer de hoofd SDG waar jullie aan werken, zodat je mee genomen kan worden in de volgende release!

Masterclass voor impact ondernemers uit Den Haag

Ben jij een impact ondernemer, of werk je bij een impact gericht bedrijf in de regio van Den Haag?

Geef je dan nu op voor de exclusieve en gratis masterclass voor startups! Ontdek hoe je de maximale waarde uit de Impact & Innovation database en alle features van Dealroom kunt halen, zodat je de zichtbaarheid van jouw bedrijf kunt vergroten, met investeerders kunt verbinden en jouw missing versnellen!

Deelnemers aan de masterclass krijgen gratis 45 dagen volledige toegang tot Dealroom om de Impact & Innovation database maximaal te kunnen ontdekken!

Datum: 11 maart 1021

Tijd: 16:00 – 17:00

Aanmelden: klik hier

Vragen? 

Twijfel niet om contact op te nemen via info@impactcity.nl