Ga naar pagina inhoud

ImpactFest kaartverkoop is gestart

De transitie naar een duurzame en inclusieve economie valt of staat met samenwerking. Daarom brengt ImpactCity voor het negende jaar op rij startups, scale-ups, investeerders, beleidsmakers en andere impactmakers van over de hele wereld samen in Den Haag voor ImpactFest!

Early bird tickets zijn nu verkrijgbaar

De kaartverkoop is van start gegaan! ImpactFest is al vier jaar op rij uitverkocht, dus het is een slimme zet om je ticket vroeg te bemachtigen. En vroege kopers krijgen natuurlijk een mooie korting. 

Maar er is meer. Met trots onthullen we de geweldige gastheer voor dit jaar: Ikenna Azuike! Ikenna is geboren in Lagos, Nigeria, groeide op in Groot-Brittannië, studeerde rechten in Groot-Brittannië en Frankrijk en woont sinds 2004 met zijn gezin in Nederland. Hij begon zijn carrière als advocaat, maar is nu een veelgevraagd journalist, presentator, spreker en filmmaker.

Of hij nu praat met politici en bestuurders of met activisten en studenten, en of het onderwerp nu humanitaire rechten, duurzaamheid of internationale financiën is, Ikenna is op zijn gemak en ziet elk gesprek als een kans om iets nieuws te leren. Wij kunnen in ieder geval niet wachten om hem in actie te zien op het podium wanneer hij een gloednieuwe ImpactFest-editie presenteert, met zijn kenmerkende enthousiasme, charme en gevoel voor humor.

Wat gebeurt er op ImpactFest?

Het programma bestaat uit verschillende keynotes en talkshows op het hoofdpodium, aangevuld met pitches van investeerders, rondetafel discussies en meetups in aparte ruimten. Alle sessies richten zich op vijf hoofdthema’s:

  • Circulaire economie
  • Voedselsystemen
  • Impact steden en regio’s
  • Energietransitie
  • Vrede & klimaatrechtvaardigheid

Er wordt gewerkt aan een indrukwekkend aantal sessies. Meer nieuws volgt binnenkort. Houd impactfest.nl en de sociale media kanalen van ImpactCity in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. 

Koop je early bird ticket met korting voor €39 in plaats van €49 (startups en studenten), of €69 in plaats van €89 (reguliere tickets), of €89 in plaats van €109 (tickets voor investeerders). Maak deel uit van Europa’s toonaangevende impact evenement op 7 november! 

Early bird tickets zijn verkrijgbaar t/m 1 september (tenzij eerder uitverkocht) op impactfest.nl/tickets.