Ga naar pagina inhoud

Impact- en innovatiehubs in Den Haag

met ruimte te huur

Op zoek naar een kantoorruimte of werkplaats?

Wist je dat er in Den Haag heel wat bruisende impact- en innovatiehubs zijn? En dat sommige daarvan ruimtes beschikbaar hebben die bedrijven kunnen huren? Bekijk de locaties hieronder en wie weet zit er een mooie plek voor je bij!

Apollo14

Apollo 14 is de impact hub van Den Haag. De gemeente Den Haag biedt in Apollo 14 werkruimte aan ondernemers die met duurzame of sociale innovaties bijdragen aan een betere wereld.

Er is ruimte voor twee nieuwe bedrijven in deze community van wereldverbeteraars: een unit van 18,7m2 en een unit van 55m2.

Binck Offices

Binck Offices is momenteel in aanbouw en biedt vanaf april 2024 gloednieuwe kantoorruimtes middenin de Binckhaven, het kloppende hart van de Haagse Impact Economy. De units variëren van 123m2 tot 665m2.

Caballero Fabriek

Caballero Fabriek is een multifunctioneel bedrijfsverzamelgebouw voor innovatieve, creatieve en culturele bedrijven. Waar het vroeger draaide om sigaretten, ademt het hier nu bedrijvigheid op het gebied van multimedia, grafisch ontwerp, fotografie, reclame, ICT, communicatie, evenementen en architectuur. Sinds 2007 is dit unieke monumentale pand een trekpleister in Binckhaven.

Clockwise Offices

Clockwise Offices opende onlangs haar deuren in het centrum van Den Haag en is gevestigd op vier verdiepingen van een volledig gerenoveerd kantoorgebouw. De interieurontwerpers hebben het gebouw nieuw leven ingeblazen met warme en natuurlijke tinten, speciale muren, gerecycled terrazzo en veel groen. Het gebouw beschikt over een mix van flexibele werkplekken, waaronder privékantoren, speciale bureaus en vergaderruimten, evenals een café en buitenterras.

Van een flexibele werkplek en alleenstaande bureaus tot prachtige privékantoren en vergaderruimten, Clockwise Offices The Hague heeft veel units van verschillende groottes te huur.

De Werkfabriek

De Werkfabriek is dé plek om je te ontwikkelen, als ondernemer en als mens. Of je nu op zoek bent naar een creatieve werkplek, gezellig kantoor of een inspirerende vergaderlocatie. Als je een beetje aardig bent, bijvoorbeeld voor het milieu of voor een ander, voel je je hier al snel thuis.

Er is een open kantoorunit van 65m2 beschikbaar op de 1e verdieping. Vanaf 1 februari is er een kantoorruimte van 30m2 beschikbaar. Buiten deze units is er ook een aantal (vaste) tafels beschikbaar in de coworkspace op de begane grond die fulltime gehuurd kunnen worden.

Security Delta (HSD)

Security Delta (HSD) is het Nederlandse beveiligingscluster. Meer dan 275 bedrijven, overheidsorganisaties en kennisinstellingen werken sinds 2013 samen om het verschil te maken in het beveiligen van onze digitaliserende samenleving.

HSD heeft momenteel drie ruimtes beschikbaar van 20m2.

The Hague Humanity Hub

The Hague Humanity Hub ondersteunt en versterkt het ecosysteem voor een vreedzamere en rechtvaardigere wereld. De hub faciliteert verbindingen en innovatie door het faciliteren van toevallige ontmoetingen, nieuwe allianties, inspirerende samenwerkingen en de uitwisseling van kennis.

De hub heeft momenteel ruimte beschikbaar voor nieuwe huurders.

The Hague Tech

The Hague Tech is de perfecte plek om innovatie te bevorderen en je techbedrijf naar nieuwe hoogten te stuwen. The Hague Tech nodigt je uit om hun op maat gemaakte kantooroplossingen te ontdekken die met je meegroeien tijdens je reis als ondernemer.

Er zijn twee kleine kantoren (2-5 personen / 13-26 m2) beschikbaar, een middelgroot kantoor (8-10 personen / 36 m2) en een groter kantoor (16+ personen / 77 m2).

The New Farm

The New Farm is een historisch gebouw voor maakbedrijven waar de circulaire economie, sociale innovatie en voedselproductie centraal staan. Wat ooit een fabriek was voor telecom apparatuur, is nu een gestapeld ecosysteem van inspirerende productiebedrijven.

Op de 4e verdieping is een unit beschikbaar van 56m2. Ook is een deel van de 5e verdieping beschikbaar met een totaal van 650m2. Op deze verdieping zijn units te huur vanaf 150m2.

Titaan

Titaan opende haar deuren in 2023 en heeft in korte tijd al veel inspirerende impactondernemers aangetrokken. Titaan is een levendige innovatiehub die bestaat uit kantoorruimtes, vergaderzalen, evenementenruimtes, werkplaatsen, laboratoria, programma’s en community support voor een betere toekomst. Het gebouw fungeert als een clubhuis voor impact ondernemers om te werken, met elkaar in contact te komen en oplossingen te ontwikkelen.

Titaan heeft momenteel ruimte voor impactgedreven bedrijven die op zoek zijn naar een kantoor van 100-400m2 en werkplaatsen van 50-200m2.

Als je op zoek bent naar een evenementenruimte, overweeg dan eens deze mooie plek:

Campus@Sea

Campus@Sea is een populaire en geweldige locatie in Den Haag om evenementen te hosten, direct aan zee. De ramen bieden een bijna 360-graden uitzicht op de haven, de zee en de stad. Als een levensechte versie van Panorama Mesdag. De ruimte is uitgerust met een uitstekende en eenvoudig te gebruiken videowall voor presentaties. De gordijnen kunnen worden gebruikt om de ruimte op verschillende manieren in te delen, waardoor het een ideale plek is voor groepen van 10 – 100 personen om te vergaderen of presentaties te geven.

In hetzelfde gebouw vind je Desk@Sea, met eigen werkplekken voor ZZP’ers in een inspirerend pand in Scheveningen met uitzicht op de havenhoofden, de eerste haven en de Noordzee.

Hulp nodig?

Weet je niet zeker welke locatie het beste bij je bedrijf past? Of wil je meer weten over de voordelen van vestiging in Den Haag? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.