Ga naar pagina inhoud

Tools for Impact – Workshop: subsidies vinden en ontvangen

24 juni 11:00 - 12:30 | Financiering

In Nederland en de EU zijn er veel subsidies beschikbaar voor innovatieve projecten, duurzame ontwikkeling, individuele projecten en projecten in samenwerking met andere bedrijven. Maar hoe vind je ze? Hoe selecteer je een relevante subsidie en hoe vraag je deze aan? Wat zijn de tips en trucs om meer kans op succes te hebben bij een subsidieaanvraag? Dit zijn vragen die aan de orde komen tijdens de workshop: Grants and how to find and receive them

In totaal zijn er in Nederland en Europa zo’n 2500 subsidies beschikbaar. Hiervan zijn waarschijnlijk maar 10 tot 15 subsidies interessant voor jouw bedrijf. Sommige zijn zeer gewild en alleen de best gekwalificeerde aanvragen komen hiervoor in aanmerking. Sommige zijn klein, sommige zijn groot, sommige niet meer open, andere nog niet open.

Twee van de subsidie-experts van Balance, John Schaffers en Bas de Wit, leggen je uit hoe je voor jouw bedrijf aan de slag kunt. Zij laten je subsidiegebieden en -onderwerpen en de belangrijkste mogelijkheden zien, de manier waarop je een subsidie selecteert en hoe je deze het beste aanvraagt. Tijdens de workshop gaan we ook interactief op zoek naar relevante subsidies en is tijd om je specifieke vragen te beantwoorden. Balance helpt je om het hele subsidieproces beter onder de knie te krijgen!

Vrijdag 24 juni, 11.00 – 12.30 @ Apollo 14

Deze workshop is ontwikkeld voor deelnemers aan de ImpactCity Accelerator, maar is ook toegankelijk voor andere ondernemers met interesse in het onderwerp.

Saturnusstraat 14, 2516 AH, Den Haag, Zuid-Holland

24 juni 11:00 - 12:30

Financiering