De Haagse Vernieuwers voor een betere wereld

De Haagse Vernieuwers Challenge

– De winnaars voor de Haagse Vernieuwers 2020 zijn bekend. Lees hier het volledige verslag en ontdek wie de winnaars zijn!

Lees hieronder wat de Haagse Vernieuwers Challenge is:

HEB JE EEN INNOVATIEF IDEE DAT EEN WERELDWIJD VRAAGSTUK OPLOST? DOE DAN MEE AAN DE HAAGSE VERNIEUWERS CHALLENGE EN MAAK KANS OP EEN GELDPRIJS VAN € 2.500 TOT € 25.000 EURO.

De wereld wordt complexer en maatschappelijke vraagstukken steeds internationaler. Tegelijkertijd hebben deze vraagstukken zoals veiligheid, energie, klimaat en voedsel impact op het leven van stadsbewoners.

Met de Haagse Vernieuwers Challenge daagt de gemeente Den Haag startups, scale-ups en studenten uit om vernieuwende ideeën te presenteren rond wereldwijde maatschappelijke vraagstukken, zoals beschreven in de UN Sustainable Development Goals (SDG’s).

Wie kan deelnemen?

Startups, scale-ups en studenten uit Den Haag kunnen deelnemen. Ben je nog niet in Den Haag gevestigd? Dan hebben we een intentieverklaring nodig waaruit blijkt dat je je zal vestigen in Den Haag als je een prijs wint.

Maak kans op:

  • De Publieksprijs van € 2.500,
  • de Studentenprijs van € 10.000,
  • de Startup prijs van € 15.000
  • of de Scale-up prijs van € 25.000.

De winnaar zullen bekend worden gemaakt op de Big Improvement Day op 21 januari in het AFAS Circus Theater.

De genomineerden

van 2020

Voor de Haagse Vernieuwers Challenge 2020 zijn 3 startups, 3 scale-ups en 3 studenten genomineerd. Bekijk de film met een korte compilatie van hun ideeën en pitches.

De beste ideeën maken kans op geldprijzen waarmee zij hun eerste pilot of prototype kunnen financieren.

Hague Innovators 2020

De winnaars van de Haagse Vernieuwers

 

Benieuwd wie de winnaars waren van de vorige edities? Laat je inspireren!