Welkom bij ImpactCity!

 

Sluit je aan in Den Haag en werk met ons aan innovaties voor een betere wereld. Want hier gaat succesvol ondernemen samen met het bouwen aan een duurzame toekomst. Dat maakt Den Haag dé ImpactCity.

Gratis service

 

Wij helpen jouw bedrijf met een goede start in Den Haag

Huisvesting

 

Zoek je naar een geweldige locatie voor jouw bedrijf? Wij zijn je gids

Financiering

 

Alles wat je moet weten over het financieren van je bedrijf

Doing good & doing business

Den Haag is de stad voor ondernemers die willen bouwen aan een betere wereld. Den Haag biedt als ImpactCity een breed scala aan kansen en diensten aan ondernemers en andere impactmakers met innovatieve oplossingen. 

De stad stimuleert “doing good & doing business” op allerlei manieren met praktische hulp: hulp bij vestiging, startup hubs, financieringsmogelijkheden en een goede infrastructuur. Het lokale en tegelijkertijd unieke internationale netwerk van Den Haag verbindt NGO’s, onderzoekscentra, kennisinstituten, gevestigde bedrijven, overheden en vele jonge en creatieve ondernemers die het verschil willen maken en daarmee een uniek en toonaangevend impact ecosysteem creëren.

Met boegbeelden als het Vredespaleis, het Internationaal Gerechtshof, Europol en het Internationaal Strafhof staat Den Haag wereldwijd bekend als de internationale stad van vrede en recht. Elke dag werken tienduizenden mensen in ImpactCity Den Haag aan een betere toekomst en lossen ze mondiale problemen op.

Wij zijn ImpactCity

Wil jij met jouw bedrijf de wereld een stukje mooier maken? ImpactCity is dé startup en scale-up gemeenschap voor impact ondernemers. Wij helpen je om succesvol te starten en vooral ook om door te groeien. We openen deuren naar investeerders en bieden toegang tot een breed zakelijk netwerk, inspirerende bedrijfslocaties, internationale handelsmissies en wedstrijden.

Uitgelicht

Blijf op de hoogte

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.