Ga naar pagina inhoud

Week van de Circulaire Economie 2023

6 - 11 februari tussen 00:00 - 00:00 | Netwerk

Professionals organiseren van maandag 6 t/m zaterdag 11 februari 2023 een eigen evenement over de circulaire economie. De achtste editie van de Week van de Circulaire Economie. Het doel? Laten zien hoe circulair ondernemen in de praktijk werkt, zodat bezoekers daarvan kunnen leren. Ook deze editie zien bezoekers hoe circulair ondernemen in de praktijk werkt en vinden er door het hele land events plaats.

 

Om de Week van de Circulaire Economie nóg bruisender en beter te maken vinden events dit jaar enkel plaats bij circulaire hubs. Bij deze broedplaatsen is alle kennis en kunde in huis om circulair ondernemerschap van de grond te tillen en bruist het van innovatie en pioniersdrift. Andere organisatoren kunnen zich aansluiten bij één van de hubs om ook een event te organiseren. Er zijn dit jaar ongeveer 35 circulaire hubs door het hele land.

Circulair ondernemen in Den Haag

ImpactCity organiseert op 9 februari ook een event in de Week van de Circulaire Economie: Circulair Ondernemen in Den Haag. De bijeenkomst is bedoeld voor ondernemers die zich bezig (willen) houden met circulariteit.

Help ons mee de week een succes te maken

Wil je meehelpen de circulaire economie waar te maken zonder een event te organiseren? Breng dan de Week van de Circulaire Economie onder de aandacht – intern én extern. Bedenk bijvoorbeeld een leuke actie voor je medewerkers, of breng een aankondiging of rapport naar buiten tijdens ‘de Week’. Door gezamenlijk op te trekken in communicatie versterken we elkaar. Gebruik #WeekvandeCE, zodat wij kunnen zien wat je hebt gedaan.

Vragen?

Heb je vragen over de Week van de Circulaire Economie, het organiseren van een event of iets anders? Kijk dan bij onze FAQ of jouw vraag al is beantwoord. Staat je antwoord er niet bij, neem dan contact met ons op via het formulier.

 

-De Week van de Circulaire Economie is een initiatief van Het Versnellingshuis, een landelijk programma dat het Nederlandse bedrijfsleven helpt circulair te ondernemen. Het is een samenwerkingsverband van het Ministerie van Infrastructuur en WaterstaatMVO NederlandHet Groene Brein, VNO-NCW en MKB-Nederland.

 

Nederland

6 - 11 februari tussen 00:00 - 00:00

Netwerk