Ga naar pagina inhoud

Feel at Home Fair 2022

6 november 11:00 - 17:00 | Netwerk

De Feel at Home Fair keert terug op zondag 6 november 2022 op de British School in Nederland, Junior School Vlaskamp! Terug voor een fysieke editie, verwelkomt de beurs je om in contact te komen met allerlei soorten sport-, gemeenschaps- en culturele clubs die openstaan ​​voor de internationale gemeenschap.

 

“Internationaal verbinden met cultuur, vrije tijd en gemeenschap” 

Deze editie wordt volledig georganiseerd door The Hague International Centre en je krijgt volop gelegenheid om te netwerken en in contact te komen met de internationale gemeenschap. De perfecte plek om te beginnen en je sociale netwerk in de regio te laten groeien.

Met een boeiend en energiek programma, zal de beurs speciale gebieden bevatten voor sport, taal, culturele en gemeenschapsactiviteiten (in samenwerking met Volunteer The Hague en ACCESS) in de Haagse regio. Er zal ook een ruimte zijn voor optredens en presentaties, een speciale kinderhoek zodat iedereen plezier kan hebben tijdens het evenement, oude en nieuwe vrienden kan ontmoeten, netwerken en ontspannen. En als u onlangs naar Den Haag bent verhuisd, zorgen onze standhouders ervoor dat u alle recreatieve (en culturele) aspecten van vestiging in de Haagse regio ontdekt.

Waarom naar de Feel at Home Fair?  

  • Ontdek de grote diversiteit van de culturele samenleving in Den Haag
  • Maak contact met de internationale gemeenschap en ontmoet de experts die je helpen je te vestigen in de regio Den Haag.
  • Ontmoet en meng je met mede-internationals in de regio Den Haag
  • Leer op interactieve manieren meer over de Nederlandse cultuur en taal
  • Doe mee met onze interactieve workshops
  • Ervaar de Performance Stage en Kid’s Corner

 

Reserveer je plek en schrijf je nu in!

De enige community beurs voor internationals in Nederland    

De Feel at Home Fair, georganiseerd door The Hague International Centre, is een vast onderdeel van de agenda in de Haagse regio voor internationals en hun families. Het biedt zowel nieuwkomers als mensen die zich in Den Haag willen vestigen een manier om contact te leggen met de internationale gemeenschap en organisaties.

The Hague International Centre is het aanspreekpunt voor internationale mensen, bedrijven en organisaties in de Haagse regio. Met onze formaliteiten, informatie en onthaaldiensten willen we u helpen om u te vestigen en zich thuis te voelen in de Haagse regio. The Hague International Centre zal de beurs rechtstreeks runnen met haar in-house team. The Hague International Centre wil de beurs de komende jaren op verschillende community-gedreven locaties houden.

CEO Heath Monk: ‘De British School in Nederland is vereerd om dit jaar de eerste Feel at Home Fair te organiseren op een door de gemeenschap aangestuurde locatie. Dit evenement is zo belangrijk om leden van onze gemeenschap te helpen contact te maken, wat ook een belangrijk onderdeel is van onze missie als school.’

‘We kijken ernaar uit om alle internationale bewoners en organisaties uit heel Den Haag te verwelkomen op onze Vlaskamp-campus.’

Algemene informatie voor de Feel at Home Fair 

Datum: zondag 6 november 2022
Tijd: 11.00 uur tot 17.00 uur
Locatie: British School in Nederland – Junior School Vlaskamp

Alleen registratie via Eventbrite
Volledig programma wordt bekend gemaakt op Feel at Home Beurs Den Haag
Neem voor vragen contact op met: feelathomefair@denhaag.nl 

 

Vlaskamp 19, 2592 AA, Den Haag, Zuid-Holland

6 november 11:00 - 17:00

Netwerk