Ga naar pagina inhoud

Nationale Klimaatweek 2022

31 oktober - 6 november | Energie | Klimaat

Doe mee met de Klimaatweek. Van overheid tot bedrijfsleven en van burgers tot scholieren, iedereen kan bijdragen aan een duurzamer Nederland. Een beter klimaat begint vandaag. Doe jij ook mee? Dit is hét moment om nog bewuster te leven, minder CO2 uit te stoten en meer (energie) te besparen. Dat is goed voor ons allemaal, een groener Nederland én onze portemonnee.

Over deze campagne

Veel Nederlanders zijn al goed bezig en besparen energie. Dit is het moment om bewuster te leven, minder CO2 uit te stoten en meer te besparen. Veel overheden, bedrijven en huishoudens helpen al mee en leven steeds duurzamer. Dat is goed voor ons allemaal, een groener Nederland én onze portemonnee. Maar er moet nog veel gebeuren om de afgesproken CO2-doelen te behalen. Om nóg meer burgers en organisaties te inspireren zich in te zetten voor een beter klimaat, organiseren we van 31 oktober t/m 6 november 2022 de Nationale Klimaatweek.

 

Programma Nationale Klimaatweek 2022

Tijdens de Nationale Klimaatweek worden veel activiteiten georganiseerd. Selecteer een datum of zoek naar jouw plaats om te kijken wat er te doen is. Per activiteit is aangegeven waar je meer informatie kunt vinden en waar je je kunt aanmelden.

Programma

 

Klimaatevent

Tijdens de Nationale Klimaatweek willen we heel Nederland in beweging krijgen voor het klimaat! Daarom vragen wij jou als Klimaatburgemeester of Klimaatsupporter je verhaal te delen. En daarnaast hopen we dat je tijdens de Nationale Klimaatweek ook in actie komt om daarmee anderen te inspireren om ook klimaatstappen te zetten. Wat doe jij tijdens de Nationale Klimaatweek? Laat het ons weten! Het overzicht van alle activiteiten wordt ruim voor de Nationale Klimaatweek op de website gepubliceerd en betekent daarmee promotie van jouw activiteit.

Heb je vragen over de Nationale Klimaatweek? Mail dan naar klimaatweek@minezk.nl.

Deze campagne is een initiatief van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat.

 

Nederland

31 oktober - 6 november

Energie, Klimaat