Ga naar pagina inhoud

Money Meets Ideas: impact ideas – Rabobank

19 mei 00:00 - 00:00 | Financiering

Jaarlijks organiseren Rabobank en KplusV door heel Nederland Money Meets Ideas-bijeenkomsten. Hier kunnen ondernemers hun ondernemingsplan presenteren aan een groep van circa 15-20 geïnteresseerde investeerders. Na afloop staat een informeel samenzijn op het programma, waar de ondernemers één-op-één in gesprek kunt gaan met informal investors.

Op 19 mei vindt de Landelijke bijeenkomst van Money Meets Ideas in hybride vorm plaats. Tijdens deze bijeenkomst presenteren drie gemotiveerde ondernemers hun businessplan aan een groep investeerders.

 

Deze bijeenkomst van Money Meets Ideas is een landelijk evenement en wordt in een hybride vorm gehouden. Tijdens een bijeenkomst pitchen 3 ondernemers hun propositie voor zo’n 40 informal investors. Als de investeerders geïnteresseerd zijn in één of meerdere ondernemingen, kunnen ze op locatie of via de livestream in gesprek gaan met de ondernemer of worden ze door KplusV met elkaar in contact gebracht. Voordat ondernemers hun ondernemingsplan presenteren, ondergaan de kandidaten een screeningsprocedure door KplusV. De geselecteerde ondernemers worden vervolgens door KplusV begeleid bij de voorbereiding van hun presentatie.

Als investeerder deze digitale bijeenkomst bijwonen? Neem dan contact op met uw lokale vermogensmanager van de Rabobank of meld u aan via de online Money Meets Ideas Portal.

Ondernemers die geïnteresseerd zijn om te pitchen tijdens een bijeenkomst van Money Meets Ideas kunnen hun pitchdeck sturen naar moneymeetsideas@kplusv.nl.

19 mei 00:00 - 00:00
@ Online event

Financiering