Ga naar pagina inhoud

Money Meets Ideas For Women

30 mei 00:00 - 00:00 | Financiering

Op 30 mei vindt de Money Meets Ideas For Women bijeenkomst plaats. Tijdens deze unieke bijeenkomst presenteren drie gemotiveerde vrouwelijke ondernemers uit de regio hun businessplan aan een groep vrouwelijke investeerders. Specifieke informatie over dit event, zoals tijd en locatie, worden bekend gemaakt indien je geselecteerd bent voor deelname.

De Money Meets Ideas For Women bijeenkomst is een landelijk evenement en wordt fysiek gehouden. Tijdens een bijeenkomst pitchen 3 tot 5 ondernemers hun propositie voor zo’n 10 tot 50 informal investors. Als de investeerders geïnteresseerd zijn in één of meerdere ondernemingen, kunnen ze op locatie in gesprek gaan met de ondernemer of worden ze door KplusV met elkaar in contact gebracht. Voordat ondernemers hun ondernemingsplan presenteren, ondergaan de kandidaten een screeningsprocedure door KplusV. De geselecteerde ondernemers worden vervolgens door KplusV begeleid bij de voorbereiding van hun presentatie.

Ondernemers die geïnteresseerd zijn om te pitchen tijdens een bijeenkomst van MMI kunnen hun pitchdeck sturen naar moneymeetsideas@kplusv.nl. Bekijk ook eens de ondernemerspagina voor meer informatie.

Als investeerder deze bijeenkomst bijwonen? Neem dan contact op met uw lokale vermogensmanager van de Rabobank of meld u aan via de online MMI Portal. Bekijk ook eens de MMI investeerderspagina voor meer informatie.

30 mei 00:00 - 00:00
@ Online event

Financiering