Ga naar pagina inhoud

Money Meets Ideas – Circulaire Economie

14 maart 00:00 - 00:00 | Financiering

Op 14 maart vindt de landelijke Money Meets Ideas bijeenkomst plaats met als thema circulaire economie. Tijdens deze bijeenkomst presenteren drie gemotiveerde ondernemers uit de circulaire economie hun businessplan aan een groep investeerders. Specifieke informatie over dit event, zoals tijd en locatie, worden bekend gemaakt indien je geselecteerd bent voor deelname.

De Money Meets Ideas Circulaire Economie bijeenkomst is een landelijk evenement en wordt fysiek gehouden. Tijdens een bijeenkomst pitchen 3 tot 5 ondernemers hun propositie voor zo’n 10 tot 50 informal investors. Als de investeerders geïnteresseerd zijn in één of meerdere ondernemingen, kunnen ze op locatie in gesprek gaan met de ondernemer of worden ze door KplusV met elkaar in contact gebracht. Voordat ondernemers hun ondernemingsplan presenteren, ondergaan de kandidaten een screeningsprocedure door KplusV. De geselecteerde ondernemers worden vervolgens door KplusV begeleid bij de voorbereiding van hun presentatie.

Ondernemers die geïnteresseerd zijn om te pitchen tijdens een bijeenkomst van MMI kunnen hun pitchdeck sturen naar moneymeetsideas@kplusv.nl. Bekijk ook eens de MMI ondernemerspagina voor meer informatie.

Als investeerder deze bijeenkomst bijwonen? Neem dan contact op met uw lokale vermogensmanager van de Rabobank of meld u aan via de online MMI Portal. Bekijk ook eens de MMI investeerderspagina voor meer informatie.

14 maart 00:00 - 00:00
@ Online event

Financiering