Ga naar pagina inhoud

Masterclass CSRD

11 januari 15:00 - 17:00 | Financiering | Kennis

Met de komst van de verwachte Europese richtlijn Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) moeten bedrijven transparanter rapporteren over hun duurzaamheidsinspanningen, boven op hun financiële resultaten. Om dit te doen, is het nodig dat bedrijven inzicht krijgen in hun activiteiten in de hele keten en daar passende duurzaamheidsdoelstellingen bij formuleren. We verwachten dat stakeholders, zoals klanten, investeerders en leveranciers, ook steeds meer naar informatie over deze duurzaamheidsinspanningen vragen.

 

Veel bedrijven gaan aan de slag. De vraag is hoe. Tijdens onze masterclass over de CSRD delen we graag onze visie en laten we zien welke stappen jouw bedrijf kan zetten. De CSRD geeft een steuntje in de rug om duurzaamheidsinspanningen steeds concreter te maken en biedt veel kansen! Meer weten? Meld je dan snel aan.

De kosten zijn €75,- per masterclass. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Justin Sarijoen.

Deze masterclass is onderdeel van de Winterschool van Schuttelaar & Partners. De wereld van de voeding is continu in beweging. Maatschappelijke ontwikkelingen, beleid en wetgeving veranderen voortdurend en zijn bepalend voor ons werk. Jij bent dagelijks bezig om het voedselsysteem duurzamer, gezonder en eerlijker te maken en dit gaat het beste met de nieuwste en meest innovatieve kennis en vaardigheden. Daarom geeft Schuttelaar & Partners twee keer per jaar masterclasses over de meest relevante onderwerpen van dit moment. Tijdens de Winterschool in januari 2023 geven onze experts nog meer masterclasses.

Lees hier meer: https://www.schuttelaar.nl/nieuws/2022/11-november/algemeen-masterclasses

 

Zeestraat 84, 2518 AD, Den Haag, Zuid-Holland

11 januari 15:00 - 17:00

Financiering, Kennis