Ga naar pagina inhoud

KIP leer- en netwerksessie talentontwikkeling

11 mei 15:00 - 17:00 | Netwerk

Als ondernemer én als student of pas afgestudeerde ben je continue bezig met talent. Hoe kun je je eigen kracht optimaal benutten om waar je voor staat verder te ontwikkelen? Welke talenten heb je in de toekomst nodig – zelf, of van anderen? En misschien nog wel het lastigste: hoe ontwikkel of vind je die? Met die vragen gaan we op 11 mei 2022 aan de slag tijdens een leer- en netwerksessie.

Als het gaat om duurzamer je bedrijf voeren met meer oog voor mens en milieu, zoals volgens de principes van circulariteit, dan zijn er veel mogelijkheden. Onderzoek in de Binckhorst laat dat zien. Er gebeurt al heel veel in de Binckhorst dat op sociaal, ecologisch of materieel gebied circulair is, of dat allemaal tegelijkertijd. Op 11 mei geven we je een proeverij van voorbeelden.

Vervolgens brengen we met elkaar in kaart, welke dromen de deelnemers zelf nastreven. Welke talentontwikkeling vraagt dat, van jouzelf of van de medewerkers in jouw bedrijf? Welke uitdagingen kom je daarin tegen? En hoe draag je dan bij aan de circulaire ontwikkeling van jouw omgeving? Daarvoor gaan we op 11 mei ook naar buiten, de Binckhorst in.

Op 11 mei staat centraal:

  • Welke impact wil je maken, hoe werk jij circulair? En welke talenten zet je daarvoor in?
  • Welke inspiratie kun je vinden bij andere bedrijven en organisaties in de stad en de wijk?
  • Wat heb jij nodig om circulair talent verder te ontwikkelen?

Apollo 14, Saturnusstraat 14, 2516 AH, Den Haag, Zuid-Holland

11 mei 15:00 - 17:00

Netwerk