Ga naar pagina inhoud

Informatiebijeenkomst Subsidieregeling samenwerking innovatieve ondernemers

12 juli 15:00 - 16:30 | Financiering

Op dinsdag 12 juli organiseert ImpactCity een informatiebijeenkomst over de subsidieregeling samenwerking innovatieve ondernemers. De gemeente Den Haag wil bedrijven en kennisinstellingen helpen die samen nieuwe producten of diensten op de markt willen brengen. Ben jij een Haagse ondernemer die werkt aan een innovatie voor een betere, veiligere of rechtvaardige wereld? Dan heb je nu de kans op subsidie om jouw idee verder te ontwikkelen of te testen.

De gemeente Den Haag wil de samenwerking bevorderen tussen ondernemers en kennisinstellingen in de stad. Met de subsidieregeling ondersteunt de gemeente ondernemers om hun innovatieve ideeën in praktijk te brengen. Het gaat om ideeën die bijdragen aan een veilige, betere en rechtvaardige wereld. Innovaties die belangrijk zijn voor de Haagse economie en werkgelegenheid.

Wil jij hier gebruik van maken? Dien dan uiterlijk 1 september 2022, samen met twee of meerdere partners, de subsidieaanvraag voor jouw project in en je maakt kans op een subsidie van 25.000 tot 100.000 euro!

Meer informatie over de subsidieregeling vind je hier.

Tijdens de informatiebijeenkomst licht Coos Santing, programma manager Impact Economy van de gemeente Den Haag, de Subsidieregeling samenwerking innovatieve ondernemers verder toe.

Saturnusstraat 14, 2516 AH, Den Haag, Zuid-Holland

12 juli 15:00 - 16:30

Financiering