Ga naar pagina inhoud

Het Social Enterprise Overheidscongres

30 maart 09:30 - 16:00

Hoe werken we samen aan systeemverandering voor brede welvaart? Kom net als andere ambtenaren en sociaal ondernemers ook naar het Social Enterprise Overheidscongres op 30 maart 2023 om dit thema te bespreken!

Wat kun je verwachten?

Het centrale thema in deze editie is systeemverandering voor brede welvaart. Steeds meer overheden omarmen het begrip brede welvaart, maar hoe stuur je hierop? Wat betekent dit voor je economisch beleid? En welke rol spelen sociaal ondernemers om brede welvaart te realiseren? Dat ontdek je op donderdag 30 maart in Apeldoorn!

Tijdens het congres vind je interessante samenwerkingen en nieuwe oplossingen op allerlei prangende maatschappelijke thema’s (zoals circulaire economie, krachtige wijken en arbeidsparticipatie) en met verschillende effectieve instrumenten (zoals resultaatfinanciering, inkoop en makelaarsteams) in deelsessies.

Op verschillende plekken in het land zullen tevens regiohubs georganiseerd worden voor mensen die niet fysiek in Apeldoorn kunnen zijn. Meer info hierover volgt.

Zwitsal Terrein, Vlijtseweg 118, 7317 AK, Apeldoorn, Gelderland

30 maart 09:30 - 16:00