Ga naar pagina inhoud

Haags ondernemersdebat 2022

9 maart 18:30 - 22:00 | Netwerk

MKB Den Haag, VNO-NCW regio Den Haag, Koninklijke Horeca Nederland afdeling Den Haag, Stichting Binnenstad en Social Club Den Haag organiseren gezamenlijk op woensdag 9 maart aanstaande het ‘Haags Ondernemersdebat’. Hoe staat de Haagse economie ervoor ten gevolge van de coronacrisis? Wat gaan de Haagse politieke partijen doen voor ondernemers na de gemeenteraadsverkiezingen? Wat zijn de belangrijkste prioriteiten? Hoe zorgen we voor een gezonde toestroom aan toeristen en bezoekers na de pandemie? Hoe zorgen we dat Den Haag aantrekkelijk blijft voor grote werkgevers en hoe zorgen we voor een leefbare, bereikbare en ook groene, sociale en inclusieve stad? Op 9 maart hoort u het van de lijsttrekkers zelf. Wij nodigen u dan ook uit graag uit om dit debat bij te wonen.

Maar liefst 12 politieke partijen hebben zich aangemeld. Onder leiding van Henk Kool en Sjaak Bral gaan de lijsttrekkers met elkaar in debat over thema’s die ondernemers in Den Haag bezighouden. Welke dat zijn leest u in ons gezamenlijke verkiezingsmanifest.

Programma

18:30 uur Ontvangst met borrelhapje en drankje

19:30 uur Opening door Henk Kool & Sjaak Bral

19:35 uur Introductie politici

19:50 uur Debat aan de hand van stellingen

21:15 uur Netwerkborrel

22:00 uur Einde

Wij hopen u op woensdag 9 maart te zien bij het Haags Ondernemersdebat in Amare. Er is beperkt plek, dus meld u snel aan. Aanmelden kan tot uiterlijk woensdag 2 maart 2022.

Voor dit event gelden de dan vigerende coronaregels. Zie hier informatie over de bereikbaarheid en parkeren bij Amare.

Spuiplein 150, 2511 DG, Den Haag, Zuid-Holland

9 maart 18:30 - 22:00

Netwerk