Ga naar pagina inhoud

Groei met Google – Workshop: Richt jouw Google Analytics account in

17 april 16:00 - 18:00

Wist je dat de ‘huidige’ versie van Google Analytics, ook wel Universal Analytics genoemd, in juli stopt met data verzamelen? Dat betekent dat als jij data van je website- en appbezoekers wil (blijven) meten, een overstap naar Google Analytics 4 onvermijdelijk is.

Tijdens deze Groei met Google workshop krijg je een live rondleiding door de nieuwste versie van Google Analytics (GA4). We starten met het opzetten van een meetplan om in kaart te brengen wat jij online wilt bereiken met je bedrijf en welke gegevens hiervoor belangrijk zijn. We laten de belangrijkste instellingen zien en gaan aan de slag met het instellen van filters, gebeurtenissen en conversie gebeurtenissen. Op die manier zorgen we samen dat jouw overstap naar Google Analytics 4 soepel verloopt.

Groei met Google biedt workshops aan om ondernemers op weg te helpen met bijvoorbeeld de online vindbaarheid van hun bedrijf of het opstarten van een webshop. ImpactCity werkt samen met Google en mag daarom kosteloos een serie van vier workshops over online marketing aanbieden aan ondernemers uit het Haagse impact ecosysteem. De onderwerpen die later dit jaar volgen zijn social media content, SEO en lokale vindbaarheid van je bedrijf.

Caballero Fabriek, Saturnusstraat 60, 2516 AH, Den Haag, Zuid-Holland

17 april 16:00 - 18:00