Ga naar pagina inhoud

Den Haag Onderneemt!

31 mei 16:00 - 21:00 | Development | Netwerk

Op 31 mei 2022 vindt Den Haag Onderneemt! plaats. Voor de vierde keer wordt dit event georganiseerd speciaal voor Haagse ondernemers. Net als de vorige keer vindt het plaats in de Fokker Terminal. Kom je ook? Meld je dan nu aan en schrijf je in voor de workshops.

Thema: Lessen van zakendoen na corona

We kijken ernaar uit om na een lange periode weer met zijn allen bij elkaar te komen. Afgelopen twee jaar waren voor alle ondernemers roerig en moeizaam. Hoe gaan we nu verder? Vol goede moed kijken wij vooruit. Daarom presenteren wij Den Haag Onderneemt! 2022 met het thema: “Zakendoen na corona: Wat hebben we geleerd?”

Er zijn diverse workshops in de vorm van break-out sessies en een netwerkmarkt waar we op een interactieve manier onder andere de lessen van ondernemen tijdens coronatijd bespreken.

Daarnaast is er natuurlijk aandacht voor terugkerende thema’s zoals dienstverlening, starten, (door)groeien en het versterken van ondernemerschap in geheel Den Haag. Uiteraard wordt deze inspirerende dag afgesloten met een ouderwets gezellige netwerkborrel.

Kom je ook? Meld je dan aan en schrijf je in voor de workshops. Zo ben je als eerste op de hoogte van de workshops en zorg je dat je er bij kan zijn.

Live demonstratie The Hague Squared

Tijdens dit evenement “Den Haag Onderneemt!” lanceert ImpactCity het platform The Hague Squared met een presentatie en een live demonstratie op de netwerkmarkt.

Fokker Terminal, Binckhorstlaan 249, 2516 BB, Den Haag, Zuid-Holland

31 mei 16:00 - 21:00

Development, Netwerk