Ga naar pagina inhoud

Den Haag Inspireert!

13 juni 00:00 - 00:00 | Development | Financiering | Kennis | Netwerk

Elk jaar organiseren de gemeente Den Haag en de Economic Board The Hague samen met partners het inspiratie- en netwerkevenement Den Haag Inspireert voor ondernemers en werkgevers uit de stad en de regio. Tijdens dit evenement worden ook de Haagse Parels uitgereikt.

Over Den Haag Inspireert

Het evenement bestaat uit inspiratiesessies en een hoofdprogramma met korte ‘seven-minute talks’, waarbij ideeën en toekomstvisies over actuele onderwerpen door inspirerende sprekers worden gepresenteerd. Ook worden tijdens het evenement de prestigieuze Haagse Parels uitgereikt.

Aan het einde van de middag vindt er een informele borrel plaats en een netwerkquiz. Daarna is er gelegenheid om nieuwe contacten te leggen, samenwerking te stimuleren en overkoepelend ondernemerschap te bevorderen.

 

Haagse Parel

De Haagse Parel is een onderscheiding van de gemeente Den Haag voor bedrijven en personen die een bijzondere bijdrage leveren aan de Haagse economie. Zo laten we zien dat we als gemeente trots zijn op onze ondernemers in de stad.

De eerste categorie is Uitzonderlijke Bijdrage. Hiervoor zoeken we betrokken bedrijven die meedenken met onze stad en een bijzondere bijdrage leveren op het terrein van werkgelegenheid, maatschappelijke betrokkenheid, duurzaamheid of innovatie.

De tweede categorie is Impactvolle circulaire onderneming. Hiervoor zoeken we bedrijven met circulaire bedrijfsactiviteiten waarbij wordt ingezet op maximale herbruikbaarheid van grondstoffen en materialen.

 

Eerdere winnaars Haagse Parel

2023: The Shore en Dyflexis
2022: Mauritshuis, PAARD en Mascot
2021: Vogelkelder en Secrid
2017: Haagse discotheek Club Westwood
2016: Jan Knijnenburg
2014: CB&I
2013: De Zwarte Ruiter
2012: Madurodam

Den Haag Inspireert 2024

Dit jaar vindt het evenement plaats op donderdag 13 juni 2024 in de Fokker Terminal, Binckhorstlaan 249, in Den Haag. Het is vanaf eind april mogelijk om je aan te melden voor het evenement.

 

Partners

Den Haag Inspireert! is een initiatief van de Economic Board The Hague en is een samenwerking tussen de gemeente Den Haag, VNO-NCW, MKB Den Haag, Koninklijke Horeca Nederland, Stichting Bedrijven Terreinen Haaglanden, The Hague & Partners en Rabobank.

Fokker Terminal, Binckhorstlaan 249, 2516 BB, Den Haag, Zuid-Holland

13 juni 00:00 - 00:00

Development, Financiering, Kennis, Netwerk